Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Serio, super forum xD
1. Nick w grze: Midoriya_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: NabijaszToMasz (Thunder B.) 3. Serwer: (np. survival/creative) Forum 4. Przybliżona...
Po pierwsze, jest takie coś jak ",". To co podkreśliłem na czerwono, to zdania z którymi się nie zgadzam, przerwy sa po to aby coś...
Sarah piekne słowa ojej!~ <3
Ohayo jabłuszka! Otóż przypywam z fajną zabawą muzyczną!! Jedna osoba podaje link do swojej ulubionej piosenki/soundtracka/coveru/openingu a...
Ja również jestem na nie, patrząc po tym jak odpowiadasz na napisane przez nas treści. Ja ciebie również nie widziałem na serwerze i nie obchodzi...
Witaj Domi! Mam nadzieję że będziesz się świetnie bawić na serwerze! p.s znajdziesz mnie na survi pod nickiem Midoriya_ Jesze raz miłej gry...
Zdecydowanie na TAK Widziałem, dużo pomagasz innym na survivalu, w tym mnie :)
Czemu zgłaszający wcześniej nie wziął tego zarzutu pod uwage? Dobrze że napisałeś.
Za mało na bana, znasz komende /ignore ?
Do tego dąże, jak już ci przeszkadza wywalanie na farmie to zrób prostą afczarke z wody i płotku.
Jezu wlasnie mialem tworzyc wpis o tym, dzieki ze mnie wyprzedziles, naprawde jest to denerwujace ze ludzie sobie afcza a ty dostajesz kicka i...
Postaram się dziękuje!!! :)
Na serwerze gram już dawno, grałem na starej edycji ale pod innymi nickami, teraz wróciłęm na stałe xD :)
Imię: Kuba Dokładny nick w grze: Midoriya_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam od 2-5h czasami...
Hey ho! Tutaj Midoriya/Deku (Kubuś ;3) Mam w marcu 29. 16 latek :D Lubię ogl Anime (Wywalone na hejty :)) Ale takie mądrzejsze, dające przekaz,...
[ATTACH]
Nick w grze: Midoriya_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: RapsYzPowstancA, RapsYzjacmierzA 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4....