Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
"Niestety byłem, dostałem bana bodajże za reklamę serwera mojego kolegi." Co jak co, ale reklama? Na NIE. xDDD
Cios mógł wydawać się wykonany z daleka, lecz podejrzewam że to efekt pola widzenia Quickpro. Moim zdaniem osoba jest w 100% czysta.
Maszyna zagłady start. [img] [img] [img] [img]
xD
O panie, wątpię że masz 15 lat kolego, takie błędy to się popełniało w wieku 10 lat jak nie mniej. Narobiłeś sobie tylko wstydu tym jak piszesz....
A w czym ty masz pomagać? Uwierz mi że każdy umie przeklinać, lecz nie pokazuje tego tak jak ty. Nie ma z twojej strony żadnej pomocy :v. [img]
Witaj rówieśniku! (też urodziłem się 09.07.2002) Jako iż masz 15 lat to mogłeś się bardziej postarać, ale podanie to nie jest takie ważne....
1. Jesteś za młoda 2. Ortografia 3. Mało przejrzyste 4. Na survivalu widzę Cie tylko jak nacisnę tab, inaczej nie miałem okazji zobaczyć Cię w...
Z wlasnego doswiadczenia zauwazylem ze na sky block prawie nigdy nie ma zadnego z czlonkow ekipy. Ktos powie ze po jaki kij tam pomocnik, przeciez...
Zachodzi blondynka do lekarza: -Zrobiła pani ten test na IQ? -Tak prosze pana! Żadnego IQ nie mam!
Pomyslalem ze tez sie wypowiem, wiec o to i jestem. Crystal Crystal, to ze jestes lekko chora nie znaczy ze masz byc specjalnie traktowana. Jako...
Szymonie, doceniam twój optymizm, twoją nadzieje w Infinitera. Ale cóż, obawiam sie że to niestety koniec tego jakże wspaniałego serwera, przez...
1. Nick w grze: motomoto12 2. Nick oskarżonego: SafeIPcounter 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 29 września 2017 5. Opis wykroczenia:...
1. Nick w grze: motomoto12 2. Nick oskarżonego: Neaven 3. Serwer:Survival 4. Przybliżona data: 29 września 2017 5. Opis wykroczenia: Reklama...
Tego nie trzeba komentować. Definitywnie widać jak bije bokiem i to na jaką odległość. Też miałem okazję doświadczyć tej nieprzyjemności gdy grał...