Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Wszystkie błędy i niedociągnięcia zostały wymienione przez kolegów wyżej więc nie będę się zbytnio rozpisywać. Krótko mówiąc jestem na NIE...
Drogi Aleksy. Uwagi do Ciebie i twojego podania: - Podanie nieprzyjemne do czytania. Za dużo kolorków. - Podanie nieczytelne. Zlewa się - Za...
4. punkt brzmi jak podlizywanie się administracji. Po drugie nie podałeś argumentów, które mówiły by o braku Twojej winy. Myślę, że napisałam to...
Z Youtuba xD Skąd wiesz, że Twoja babcia to mama twojej mamy/taty? [Ta kreatywność xD]
Bardzo ciekawy pomysł :) Chętnie oglądnę w wolnym czasie :D
Nie kojarzę zbytnio :confused::confused::confused: Vid
Jeśli książka była "podpisana" to Administracja powinna znaleźć sprawcę, ale nie ponosi odpowiedzialności za słabe hasło.
Podanie nie jest napisane według OBOWIĄZKOWEGO WZORU PODANIE DO ZAMKNIĘCIA
- Karany dwukrotnie - krótko grasz na serwerze - mała aktywność na forum - rozwiązanie konfliktu uważam za nieodpowiednie - podanie nie...
Śledź ten wątek, a na pewno się wszystkiego dowiesz ;) http://craftapple.pl/forum/thread-9575.html
Za tyle przewinień? Po drugie może byś rozwinął punkt 4? Przeciw UB
SKOPIOWANE ODE MNIE!!! Porównajcie http://craftapple.pl/forum/thread-9879-post-64801.html#pid64801 Moja oceną jest NIE
+ pomagasz innym graczom + podanie zgodne ze wzorem - podanie nie czytelne - Mała aktywność na forum, ale wiem że nie zawsze łatwo się gdzieś...
Jeśli wokół sadzonki rośnie trawa, kwiaty to nie urośnie...
Niestety tak :( Wszystko resetują. Cała mapa będzie nowa.
Słyszałam coś o "Sklepowej Skarbonce". Czy ktoś wytłumaczy mi o co z tym chodzi i jak tego używać? Pytania typu: "Jezu jak można nie wiedzieć"...
Bardzo interesujący pomysł ;) Moja rada: Zbuduj miasto [chętnie Ci pomogę ;) Mój nick: Weeerek] żeby inni gracze mogli zobaczyć jak to wygląda....
Ten uczuć kiedy nie masz przyjaciół xD
Angielski Ohayo! Watashi wa Weronika desu!
Przepraszam, ale to że to jest Twoje główne konto i że masz tam działki to nie argument, żeby dostać UB. Pomyśl zanim coś zrobisz :) Sorry ale...