Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Witaj :) zacznijmy więc xd Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawnienia: /kick <nick> (powód) - wyrzucenie gracza z serwera z...
Imię: Natallla Dokładny nick w grze: Natallla Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: w grze przebywam ok....
Dzień dobry nie było mnie ostatnio na serwerze , ale od dawna przeszkadza mnie i pewnie wielu graczom jedna mała rzecz. Gdy na survival wpisujemy...
Cześć Piotrek twoje podanie nie zostało napisane starannie i estetycznie. Nie widuje cie na grze. Aktywność na forum zerowa. Jestem na NIE
No to czekamy aż dostaniesz tego pomocnika Oczywiście , że jestem na TAK
więc zacznijmy od plusów : a no tak plusów 0 xD. No to moze od minusów : Nie chce mi się wymieniać więc wymienię 1: - WSZYTSKO Podanie zostało...
Cześć! Ostatnio do głowy wpadł mi pomysł , który mógłby być zrealizowany :) kto by nie chciał zagrać w bedwars lub spróbować ? Ja bym chętnie...
Witaj Giloser ! Moim zdaniem nie powinieneś dostać UB , ponieważ : Twój opis wskazuje na to że liczyłeś kiedy skończy się walka :'D A w ogóle to...
Imię: Natalia Dokładny nick w grze: Natallla Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej przebywam...
Cześć ___Tesa___ ! Więc tak zacznijmy od plusów : + podanie estetyczne + jesteś miła + jesteś chętna do pomocy Minusy: - Słaba aktywność na...
Imię: Natalia Dokładny nick w grze: Natallla Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam...
Hej :3 życzę wszystkim miłego dnia :)
Cześć CreeperPL ! więc tak : - Byłeś zbanowany - według mnie twoje porady i odpowiedzi w podaniach są wredne i nieestetyczne - jest jeszcze...