Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
No witaj xd
Witaj Inevara Ocena: Pomocny Aktywność na forum Miły Długi staż Byłeś już moderatorem Podanie estetyczne Wiek Ogarnięty Same plusy, a więc na TAK!
Witaj Daniel Ocena: Aktywność na forum + Podanie ładne i estetyczne + Byłeś karany, ale to było dawno - Jestem na NEUTRAL
Witaj Mateusz OCENA: aktywnosc na forum + Niewidziałem jak pomagasz podanie nie estetyczne jestem na Nie
Witaj karol Ocena: Byłeś karany ale żałujesz -/+ Podanie ładne i ekstetyczne + Aktywność na forum + jestem na Neutral CreeperPL...
Witaj Fabian Ocena: Mała aktywność na forum Kilka błędów Podanie ładne i estetyczne Wybacz ale jestem na NIE.
Witajcie Zabawa polega na tym że 1 gracz pisze np. Wczoraj a drugi pisze np. jadłem i tak tworzy się historyjka Wiem że taka zabawa była i...
Witaj Monika Ocena: - Pomagasz graczom - Pomagasz na ts'ie - Długi staż - Podanie ładne i estetyczne - Mała aktywność na forum Jestem na...
Witaj Aleksander Ocena: Aktywność + Byłeś karany ale przeprosiłeś -/+ Jesteś miły i dobry + Fajnie napisałeś podanie +...
Dzień Dobry, witam wszystkich XD Mam na imię Michał, mam 12 lat moje urodziny obchodzę 12.04. Mieszkam na Podhalu, w Piekielniku (Tak wiem,...
Polaczekk jestem kolegą Creepera więc mogę ci powiedzieć XD @TheBonnie Ten serwer znalazł na necie a nie od kolegi #CzytanieZeZrozumieniem XD
Witaj Kacper Nie ma co tu pisać, powiem wprost na podstawie innych graczy mogę stwierdzić że nie nadajesz się na Pomocnika A co do oszukiwania...
Witaj Karol Ocena: Aktywny na forum w miarę -/+ Staż na serwerze + Podanie estetyczne ale mogłeś ozdobić kolorami itp. -/+...
Witaj Mateusz Ocena: Aktywność na forum + Podanie ładne + Kilka błędów ale to nieważne XD Nie wyglądasz mi na 14 lat :P...