Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Została zabita przez moją armię zombiaczków RoyalSteve
1. Nick w grze: _ZombiakPL_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Oacur3bo 3. Serwer: (np. survival/creative) : survival 4. Przybliżona data: 1.08.2017...
he he he . Napisz prośbę o ub w nowej edycji. w tej nie masz szans-słowa threeyedmaster
ave kotlet!
ja się liczę ? heh. Nie no żartuje nie mam masz premke?
Mam. Masz psa?
1. Nick w grze: _ZombiakPL_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: hobittt 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 30.07.2017...
Witam Serdelecznie!! Bardzo chciałbym poszukać w minecraft : podwodnych świątyń, rezydencji w lasach itp,itd Wkurzają mnie ogromne drzewa których...
Mam Czy masz rower? [ATTACH]
Witam bardzo serdelecznie! Problem pojawia się dość często .Gdy jestem na z/w taboret obok jest zajęty, a drugi tak jakby wyparował . i wtedy...
raaaaaaaaaawrrrr
Pewnie, że będę :). W sumie trochę AC się przyda. muszę tylko, wybić na blachę historię serwera Craftapple ;D podpisano _ZombiakPL_
Zgadzam się. Sam ostatnio chciałem powalczyć z ziomkiem , lecz dowiedziałem się że nie ma pvp. SnowSgirlfun chodzi o komendeę/pvp on/off więc...
Witam, jestem _ZombiakPL_ moje poprzednie konto, to patrzy. Chcę zacząć grę na tym serwerze od nowa, dlatego bo uważam iż moje konto patrzy jest...