Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Mam nadzieję, że tak. CAŁY OTWARTY ŚWIAT JEST PEŁNY ZNISZCZONYCH PRZEZ TROLLI DOMKÓW. Czekam na zaginione statki, zrobię domek w koralowcu oraz...
Elytry Eijei
Emmm... Pamiętacie jak pisałem że odchodzę..? Bo ja nie, wracam po długiej przerwie!
Mam nadzieję, że się nie znudzisz na CA. Lecę przeglądać hatericka. Nara
Witam, a raczej żegnam. Jak sam Temat mówi odchodzę, w końcu macie spokój co nie? kek Najprawdopodobniej nie będę już nigdy wchodził na serwer,...
Wilk mówi, że niewidzialne ostrze jest niewidzialne, nie że zabija.. P.S. Owca pozdrawia
Zgłaszam moją ,,budowlę" do konkursu, Nick: Eijei /p h Eijei współrzędne: ID: -36;-17 Moja budowla to PixelArt Oogie Boogie man'a z ,,Miasteczka...
owszem. Masz LoL'a? Jak tak to podaj :P
Taniec wraz z Eijei'em...
[MEDIA] To ja coś od siebie
Nope, Masz psa?
Cóż, chciałbym się tutaj odnieść do większości punktów, tak też zrobię. w 'Na jakich serwerach chodzisz najczęściej,' chodziło o Creative,...
Sprzeciw! Taka historyjka jest już stara, zero oryginalności. Odpuścił byś.
Dobry Listonosz Eijei
Pewnie wielu z was zacznie od: Czemu nie złożyłeś tego posta w dziale skarg i problemów? No cóż, mój problem jest tak głupi, że nie ma sensu...
Chciałbym zająć działkę obok posiadłości pewnego gracza, jednak wszystkie działki obok są zajęte. Jednak jedna działka jest gracza JANEKGAMESYT,...
Dowalił, to znaczy, nie ty Explod, tylko Buddys XD
No bo z tobą to się pośmiać nie można :u
SPOKO! WITAJ NA SERWERACH CRAFTAPPLE :DDD A tak w ogóle, bo mnie sądzą za to że boostuje posty :u Jestem na Nie. Podanie nie jest czytelne...
Tak Matematyka?