Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Inevara nadzieja zawsze istnieje xD było by mega miło
Witam serdeczne, zatęskniłam za serwerem a niestety pustki :c mam nadzieję ze odrodzi się jak feniks z popiołów <3
kurczę stęskniłam się za tym serwerem :)
A wiesz że wpadłabym odwiedzić? no ale cóż...
gm 3 to może być efekt owocka (owoc refrenu), gracze nie mają dostępu do komendy zmieniającej ich tryb, natomiast zabijanie na hita może być...
Podeślij mi zdjęcie oryginalne, bez obróbki na pw.
Skarga bez wzoru nie zostanie rozpatrzona.
Zbanowany permanentnie Obraza Ekipy/ Multinkonta /Recydywa (Reklama).
Chodziło o survival, skyblock, creative ... Nie kojarzę nicku, ale może nie zauważyłam Twojej "pomocy" Tyle czasu tu grasz i naprawdę nic a...
Warto jeszcze raz przeczytać wzór podania https://craftapple.pl/forum/threads/wz%C3%93r-podania-na-pomocnika.11/ Brakuje konkretnie tego...
Raz spróbuj zresetować całkowicie minecrafta. Jeśli to nie pomoże napisz na support.craftapple.pl dodając screeny sytuacji. Patrz uważniej w...
Zamknięte już dawno.
Może być to ciekawe, ale... Czy masz jakikolwiek pomysł jak przemienić głowę steve'a na jaką Ci się marzy głowę nie używając do tego komendy skull?
Beka beką, ale teraz wszyscy a raczej większość graczy myśli że Swiezacek Cię napuścił. Więc w sumie nie działasz na plus.
Nie jest karane takie zachowanie. Ponadto skargi bez wzoru nie są brane pod uwagę.
Zbanowany
MSG nie jest karane, jeżeli nie jest reklamą.
Zbanowany.
Odbanowany. #OstatniaSzansa
Witaj, 1. Podanie mało rozwinięte 2. Odpowiedzi nie są rozwinięte i poprawnie skonstruowane 3. Mało czasu poświęconego na napisanie podania...