Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Trawa ferdekpankoteu
Dirt denedys
Slime Block Panstachu321
TNT. nowez
Kolego, działki użytkowników nieaktywnych przez mniej więcej 21 dni zgłasza się na support. support.craftapple.pl :)
Kłótnia* To nie są rozbudowane zdania. Nie przepraszaj, sprawdz w google czy poprawnie i ewentualnie popraw. :D Do tego należy dołożyć pare...
Podanie jest ładne. Poprostu. Aczkolwiek podanie to nie wszystko. Nie znam cię, nie widziałem cię ani razu, na forum jestes zarejestrowany od...
Myślę, iż byłby to dobry pomysł, mimo tego że usunięte zostaną także działki aktywnych graczy. Sam musiałem szukać dobrego miejsca na działkę...
*prosi*
Czesc, pozwol ze wypowiem sie o twoim podaniu jak i samej kandydaturze, Jestes osoba mila i pomocna co naprawde da sie zauwazyc na serwerze jakim...
Wyrażę moje zdanie co do twojej prośby o UB, chociaż nie będe się jakoś rozpisywać, Jesteś osobą przyjazną i widać że sie zmieniłaś [to chyba...
Nie wiem po co uzywasz wulgrazymow, zeby pokazac jaka to ty jestes ekhem DOJRZAŁA I DOROSŁA?? Wulgaryzmami nic nie zdzialasz, nawet psujesz...
Crytal, skoro wiesz ze masz na IP to po sie dopytujesz? :) :) :)
Crytal, nie poniżaj się :<
Crytal, z tego co słyszałem przesadziłaś. Swoje zażalenia do Three'ego kieruj na czacie prywatnym forum :) Mam nadzieje ze sie ogarniesz :P
Na NIE. Dlaczego? Nie pomagasz, byłeś karany i twoje zachowanie na chacie nie jest godne miana pomocnika. To chyba wystarczy.
- Wiek Unikaj ciągłych "i". byłeś karany + Długo grasz na CA Długo grasz w Mc Wyciągając wniosek z tego co wypisałem, jestem na neutral.
1. Nick w grze: 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: jezus69696969 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 01.05.2018 10:48...
★Imię: Błażej ★Dokładny nick w grze: Moim nickiem w grze jest Negative_Salad ★Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach...
Yeti