Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Jak może napisać /ignore jak to nie było na /msg
Nie obchodzą mnie oceny . Jestem na forum tylko po to by sobie popisać i pomuc a skoro przeszkadza ci to że próbuje pomagać to okej .
Chodziło o to że jest !
Jeśli chodzi o śnieżne tereny to są . Widocznie miałeś pecha.
No więc ---> MINUSY: Mała aktywność na forum . Nie pomagasz. Widać że nie poświęciłeś zbyt dużo czasu na napisanie podania. Nie czytałeś...
Dzięki ! Staram sie pomagać bo mam zamiar napisać PRAWDZIWE podanie na pomocnika
Pewien gracz miał problemy ze swoim kątem ponieważ zapomniał hasła ja mu przez troche czasu pisałem co może zrobić by odzyskać kąto Pomogłem mu...
Oh ja tu nie nowy..Tylko kąto załorzyłem
Też czasem mi sie to zdaża ale tylko jednorazowo .
Nigdy nie widziałem cie na serwie Jeteś za młody by dołączyć do ekipy Spróbuj jeszcze raz , tylko za jakiś czas Jestem na NIE
Moge usunąć kąto lub zmienić nazwe na forum?
Żegnaj chiterku będzie mi brakować tej twojej aury i cb .!
1.Nick z gry:WORMISTRZ 2.Data otrzymania bana:05.03.2017 do 05.24.2017 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:reklama:( 4.Dlaczego miałbyś dostać...
PROSZE NIE ODPISYWAĆ ! MIAŁEM WYZWANIE !!
Tu nazywam sie SQUBANY ale możecie mnie znać z nicku WORMISTRZ Więc jeszcze raz WITAJCIE MINECRAFTOWICZE
Imię:Mateusz Dokładny nick w grze:WORMISTRZ zmieniłem na SQUBANY Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:2-3...