Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Taki sam problem - nie mogę wbić na serwa ;-; !!!
Dzięki !
Witajcie ludziska ! Mam do was pytanie , otóż chce z kolegą połączyć działki tylko że nie rozumiem ostatniej podkomendy z /p merge a mianowicie ....
Jestem po prostu na tak. Znam skyrafa w grze i wiem iż traktowałby swoje obowiązki jako pomocnik bardzo poważnie i dokładnie. Jestem na TAK
Dzięki !!!
Tak jak powyżej .Na Świecie otwartym zgubiłem Cuboida , a sama działka jest częściowo na terenie działki innego gracza. Efekt taki że tamten gracz...
elo all . Tu ja molag i dziś przychodze z propozycją dodania pluginu na komende /d No bo lepiej np.: zamienić się w psa niż być graczem ze skinem...
Nie chodzi tutaj o to że on mi coś pisze na chacie , /ignore go dawno zablokowałem .Bardziej chodzi o przeszkadzanie w budowie :/
Gracz IgitologPL przeszkadza oferując ,,niewolników" i nie odpuszcza pisząc : ,,No weź ich" Proszę o szybką reakcje :/ Link do grafiki :...
Nie ma co hejtować że nie pisze na chacie . Jeżeli chłopak na swoim /p h , gra z innymi ludźmi (No bo co ma robić innego jako gracz !?) to używa...
Jeeezzzz . . . Zastanówcie się nad tym co piszecie ! Koleś poruszył temat MC i generatora map a wy się do niego przywalacie za to że sobie kupił...
CreeperPL , no a nie byłoby fajnie na jakieś RP być czyimś pieskiem DOSŁOWNIE ? Jest już troche serwerów z tym pluginem więc czemu nie ?
No to niech wezmą tego plugina na powiadomienia i mają na msg napise kto co napisał wbrew regulaminowi
Może i tak co do szacunku . Ale mają pozwolić aby ich graczy ,,gnoili" ? To jest po prostu nie sprawiedliwe !!! Skoro niby poradzają że ,,Ignore"...
No dobra , ostatnie moje ogłoszenie było na temat obrazy gracza . No niestety ! Wszyscy napisali że za to nie ma banów . Ale chwila ! Przecież za...
Okej - nie jaki _Felix___ tutaj nazywa mnie downem (nic do nich nie mam) bo uważa że źle robie zwracając uwage graczowi który spamuje . A chyba...