Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Jestem nowym pomocnikiem na serwie gdybym była porzebna to podam rodzaje kontaktu: 1. Pw na forum 2. Mailem shy mój mail- zuziacs@spoko.pl
Jestem na NIE. Pomocnik ma pomagać a nie bawić się w spam! Niestety ale zacznij pomagać ok? I nie utrudniaj innym gry tak jak ty to robisz mi
... masakra
Imię: Zuzia Dokładny nick w grze: _ZuzkaBBlue_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 3-4 godziny...
to nie panchub tylko pachaczb
podałam niclk- tobiaszeK
Mój kolega- tobiaszek Potrzebuje 4.200 AC aby kupić spawner zaczął grać niedawno więc trudno mu się zaczyna a chciałabym mu pomóc- niestety też za...
1. Nick w grze: _ZuzkaBBlue_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: ViolettaGamesPL 3. Serwer: (np. survival/creative) Skyblock 4....
1. Nick w grze: _zuzkabblue_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Dawid113356 3. Serwer: (np. survival/creative) Skyblock 4. Przybliżona...
Przydało by się nagranie
1. Nick w grze: _Zuzkabblue_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Zakoxx 3. Serwer: creative 4. Przybliżona data: 23.02. 2017 r. 5....
1. Nick w grze: _ZuzkaBblue_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: AllChief 3. Serwer: Skyblock 4. Przybliżona data: 21.02.17r. 5. Opis...
Jestem na TAK. Pomagasz i jesteś super liczę iż zostaniesz pomocnikiem :)
Sorry ale jestem na NIE. Jak coś to załóż inne konto. Ban to jest kara i następnym razem będziesz miał nauczkę aby tak nie robić.