Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Witam chciałbym zaproponować dodanie na creative nową komendę która pokazuje dodanych graczy na działce. Pozdrawiam Fioletowy
Oczywiście Tak! -aktywna na Forum i w grze -pomocna więc czemu nie? pozdrawiam Fioletowy
u Shadowa przynajmniej jest cenzura a u mistrza nie ;---;
1. Nick w grze: __Purple_Boy__ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: AkcjaMasturbacja 3. Serwer: Lobby 4. Przybliżona data: 27.03.2017 rok 5. Opis...
Chodzi mi o nową edycje bo na tej prawda jest taka że nie ma sensu
Chciałbym zaproponować resety netheru na surwiwalu. pozdrawiam Fioletowy
Jestem na NIE w tym podaniu nie ma żadnego dobrego powodu aby dać ci UB a jeśli nie czyta sie regulaminów cóż... "niewiedza nie zwalnia cie od...
Jestem na Nie fajnie by było wrócić do tych czasów ale praca adminów wszystkie środki itd poszły by na marne, ale pomimo tych Toksycznych graczy...
Oczywiście że jestem na TAK troche cie brakuje sprawowałeś sie dobrze jako pomocnik więc czemu nie? po za tym ten serwer sie że tak to ujme...
Hello jestem tu by wytknąć ci twoje błędy a więc cytuję: Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Tak Byłam, dostałam bana...
Hello jestem tu by wytknąć ci błędy a więc: Cytuję Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Tylko 2 razy. aby dostać...
Słyszałem że nadchodzi nowa edycja i działki na creativie będą czyszczone jeśli to prawda, to jeżeli dałoby radę proszę o pozostawienie działek...
dodajcie pvp na serwerze creative fajnie by było na serwerze creative móc się bić :)
mogli byście zlikwidować zmniejszanie liter?? przez to nie moge wejść na p h znajomych
1. __Purple_Boy__ 2. PupetFoxGirl 3. Creative 4. 30.07.2016 5. Kiedy upomniałem PuppetFoxGirl aby "nie spamiła" nazwała mnie "beebilem" (2 "e"...
Witam z tej strony __Purple_Boy__ Chciałbym dać propozycje promocji na Vipa. W tej promocji chodzi o tydzień Vipa na stałe jeśli kupisz Vipa...
Imię: nie mogę podać Nick: __Purple_Boy__ Ile czasu przebywam w grze: Co najmniej godzina dziennie Data urodzenia:Nie mogę podać Przybliżona...