Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
_Zielona_... Z czym mi się to kojarzy.
Cześć postaram powiedzieć z grubsza co sądzę o twoim podaniu: Plusy:. -Na CraftApple grasz już sporą ilość czasu. -Znasz obowiązki jak i...
Ktoś się tu na sarkazmie nie zna :D
Powodzenia życzę :)
Jedyne co można zrobić w zaistniałej sytuacji to się załamać :)
Witaj teraz ja chcę się wypowiedzieć pod twoim podaniem: Przydałoby się podać komendy i więcej obowiązków. Źle, źle, źle. Na pierwszym miejscu...
Witaj Jakubie teraz ja wypowiem się na temat twojego Podania :D Pomocnik powinien być wzorem dla innych Graczy, a nie z wieloma banami na swoim...
R_A_P_E_R jest Pomocnikiem, więc zna zasady serwera i zgadzam się z jego wypowiedzią ;)
Imię: Filip Dokładny nick w grze: MrHanoh Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze przebywam...
Cześć to teraz ja wypowiem się o twoim podaniu. Zaczną standardowo od plusów i minusów: Plusy: -Podanie jest bardzo estetyczne i miło mi się je...
Każdy zasługuje na drugą szansę, więc jestem na TAK. I mam szczerą nadzieję, że ci się uda :D
Cześć to teraz ja powiem coś o twoim podaniu. Na sam początek zacznę od Minusów: -Nie widzę żebyś pomagał na serwerze. -Nie podałeś dokładnych...
Datę na ss może uzyskać klikając dwa razy F2 :)
1. Nick w grze: MrHanoh 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Gepardssmiec 3. Serwer: (Np.Survival/OpenCreative) OpenCreative 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze: MrHanoh 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: MimiSzimimil 3. Serwer: (np.Survival/OpenCreative) OpenCreative 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze: MrHanoh 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: PaczuszekPL 3. Serwer: (np. Survival/OpenCreative) OpenCreative 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze: MrHanoh 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: GepardsPLL 3. Serwer: {np.Survival/OpenCreative) Survival 4. Przybliżona data: 20.04.18...
Widzę Cie na serwerze, ale nie widzę żebyś pomagał Graczom. Kojarzę Cie bardzo dużo z kicków za netykiete. Moim zdaniem przyszły Pomocnik powinien...
1.Nick w grze: MrHanoh 2.Nick oskarżonego: pitrek1200 3.Serwer (np.survival/creative): OpenCreative 4.Przybliżona data: 17.04 5.Opis wykroczenia:...
To ja wymienię plusy i minusy. Minusy: -Grasz na serwerze od marca 2018... -Na forum jesteś od niedawna, -Twoje zdania nie są rozbudowane, -Twoje...