Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Temat kłamie, do rzeczy. Jak wszyscy wiedzą niezbyt często gram na serwerze. Ba, wbijam raz na miesiąc, może rzadziej. Więc chyba nie pozostaje...
Aktualnie wpadło mi do głowy kilka pomysłów dot. trybu ,,podniebnych walk". O co dokładniej chodzi? Już wyjaśniam. Chodzi o dodanie kilka...
1. Nick w grze: Rapstak 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: IgnacGL 3. Serwer: (np. survival/creative) : SB 4. Przybliżona data: 7.05.2017r. ok....
1. Nick w grze: Rapstak 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Kacperek990 3. Serwer: (np. survival/creative) : CV 4. Przybliżona data: 6.05.2017 ok....
1. Nick w grze: Rapstak 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: VipgameGames 3. Serwer: (np. survival/creative) : CV 4. Przybliżona data: 5.05.2017r. ok....
1. Nick w grze: Rapstak 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Stell__Razzer 3. Serwer: (np. survival/creative) : CV 4. Przybliżona data: 3.05.17 ok....
Witam. Dzisiaj poruszymy sobie temat nazizmu oraz nienawiści na tle różnic orientacji seksualnej. Zapraszam. Nick w grze: NicoNatsuhi Nick...
Cześć, to chyba kolej, aby napisać kolejne ciekawostki na temat CA oraz MC. Nie było łatwo znaleźć kolejne ciekawe informacje - ale oto są. Na...
1. Nick w grze: Rapstak 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: TheBloodMaster 3. Serwer: (np. survival/creative): CV 4. Przybliżona data: 14:20...
Brzmisz jak Nazilord24, elo.
Nick: Rapstak Nick oskarżonego: Tiara12425 Tryb: CV Data: 15.04 ok. godz. 18:55 Opis wykroczenia: Reklama Dowody:...
Witajcie. Chyba nadeszła pora, aby napisać parę ciekawostek na temat serwera i tym podobnych. Zaczynajmy! ^^ Jeśli mączką kostną wciśniemy...
1. Nick w grze: Rapstak 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Grozny_Tygrys, xreqer 3. Serwer: (np. survival/creative) : SkyBlock 4. Przybliżona...
Zupełnie tak jak SnowSGirlFun zachciało mi się opowiedzieć coś o sobie. Obiły mi się o uszy te 200 pytań, sam czasami zaczynam je czytać,...
nick: Rapstak nick oskarżonego: TheFlamingDragon tryb: CV Data: ok. godz. 15:59 10.04.2017r. Wykroczenie: Reklama Dowody:...
Cześć, chciałbym w tym wątku zamieścić parę sugestii dotyczących nowej edycji serwera. Chodzi mi tylko o parę drobiazgów dzięki którym wielu...
Hejcia! Jakoś ostatnio natchnęło mnie na to, aby poszczególne miejsca serwera jakoś nazwać. Zrobić coś na kształt "slangu serwerowego"....
Cześć! Może niektórzy kojarzą mnie tutaj z tego wątku, otóż jest to jego kontynuacja! Parę porad, które zapomniałem uwzględnić w wcześniejszym...
Proponuję, aby na stronce ze zbanowanymi graczami można było ich wyszukiwać, a nie scrollować przez cały czas. Taka modyfikacja dla wielu osób...
♦ Czeeeść ! ♦ Otóż ostatnio natchnęło mnie na stworzenia zabawy, w której chodzi o: Jeden gracz pisze nazwę jakiegoś produktu lub...