Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
1. Nick w grze: MokrySucharXD 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: hv83rt 3. Serwer: (np. survival/creative) : opencreative 4. Przybliżona data:...
1. Darczyńców? Raczej dawców. 2. Ac i itemami za free nie sprawisz, że ludzie zapomną 3. Co ty jeszcze starasz się dowieść, swoim zmiennym "może...
"YOU SHALL PASS !"
Słowo "penis" to nic złego
Dobra do rzeczy. Serwer został zaniedbany przez infiego, kiedyś sklep był oddzielnym pomieszczeniem, nie ignorowane zgłoszeń bugów, arena tętniła...
Oto co robi głupie dziecko gdy dasz mu głupka Xd
Zły wątek to skargi od ts'a. Dzięki za uwage. P.S po co to było
@Crytal trudno mi to mówić ale w tym przypadku się zgadzam z tobą. @StaszakowskiPL a ty się ogarnij, nudzi wam się to idź na priv, a nie zamęt...
Nie tylko ty znalazłeś, ale nikomu to nie robiło różnicy albo nie chciało się pisać xD
Za dużo razy tak mówisz wątków mi się nie chcę czytać.
Imię: Filip. Dokładny nick w grze: MeltedThread939. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W wolne 2...
1. Nick w grze: MeltedThread939 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: TheBlueBoy 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data:...
Najpierw podpadasz wszystkim co byli na kanale survival i nie tylko na nim przeszkadzasz, wprowadzasz zamęt, a potem masz pretensje, że inni ci...
Ale to miała być zabawa a nie kłótniaa Zabawa może być kontynuowana. Pozdrawiam, LL10
Rondlem na ziemniaki JA
Witaj flow mam nadzieje, że polubisz ten serwer. Ja jestem MeltedThread939 (w grze), jak już naprawie klawiature w laptopie i wróce do grania to...
Młody, 12 letni, brunet, o jasnej karnacji oraz brązowymi oczyma. Pełen szczęścia i odwagi do przygód, kochający naturę, dowcipny oraz uparty w...
Witam, jako iż odbudowywuje reputacje na serwerze, chciałem przeprosić wszystkich których kiedyś za starej edycji uraziłem. Przyznaję moja...
1. Nick w grze: MeltedThread939 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Kaktusqx3 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data:...
sprawa została wyjaśniona wcześniej proszę o nie używanie przedawnionych skarg