Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Tak, przewrócę się. Wyśmiewam tylko Twoje głupie tłumaczenie, że multikonta to wina Twego brata, a nie Twoja. Udowodnić istnienie brata możesz,...
Widzisz, Creeper, bez urazy, ale dołączyłeś na forum w tym roku, a piszesz do mnie, że nie gram wystarczająco długo. Byłem w ekipie dłuzej, niż ty...
Poleciał hejt na Three'ego bo rapera nie chciał przyjąć? Jeszcze się dziwicie? Nikt, ale to nikt nie udowodni, że te multikonta to nie są jego....
Stare czasy.. xD
No ba. Jeszcze sie nigdzie nie wybieram
Hejt ;)
Taaa... Znajdziesz ze mna jak dorobisz. Nie ma opcji ;) Podrobione. Nie ze mna takie numery kimkolwiek jestes.
Awwwwwwwwwwww. Pozwól mi się wypowiedzieć jako iż jestem własnie Floyd :) Otóż Od godziny 20:03 nie ma mnie na TS3 :) Jeśli jestem własnie...
Jeszcze nigdy się nie myliłem w kwestii innych serwerów ;)
A ja niegrzecznie odpowiadam.
Dla ciebie nie.
Tinka idź do szkoły. Serio. Film mi pokazała i 3 hity żelazny set na koxie w końcówce został zabity z kamiennego mieczyka. Trochę śmieszne ^^
Podania napisane bez poniższego wzoru będą traktowane jako spam. Podczas juz chyba 2 letniej obecności widziałem cie raz i to ostatnio. Jakoś...
RE: Podanie na Pomocnika Craftapple XBlowUpX Jeśli chodzi o brak wzoru to zmień nazwę wątku na [Podanie] XBlowUpX i ich argument będzie inwalida....
Japa razzer i do szeregu wracaj
Niezbyt rozumiem sens tej skargi, czego ona ma dotyczyć?
Podobnie jak Three i luck, szmaragd jest lepszym pomysłem, gildia na real mc średnio pasuje.
1. Nick w grze: Phantom 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: SadBoy7331 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 16 8 2015 5....
Nawet nie wiesz jak to się pisze kornelku :/
Skuban zajmuje się edycją całej strony. Możesz złożyć propozycje co do forum, ale myślę że już po zmianie na 3.0 ;)