Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Witaj, zachowujesz się ostatnio w miarę dobrze, kiedyś było trochę gorzej. Jak na razie jesteś kulturalnym Graczem z dobrymi manierami, trochę...
Witaj Hanoh, Podanie ładne, tylko interpunkcja i ortografia leży, aczkolwiek Podanie o stanowiska Pomocnika do najgorszych nie należy. Jesteś...
1. Nick w grze: 1854 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Skajdmca 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 18.04.2018 5. Opis wykroczenia:...
1. Nick w grze: 1854 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: TurboYebacz 3. Serwer: All 4. Przybliżona data: 16.04.2018 5. Opis wykroczenia: Nick....
Czołem. Podanie w miarę ujdzie, na serwerze starasz się być ogarnięty, pomogłeś mi kilka razy, co dobrze świadczy o Tobie. Jesteś jak na swój...
Podanie pisane na szybko, Nie pomagasz, Nie udzielasz się w wątkach na Forum. Na NIE.
[MEDIA]
Bez sensu. Skoro jest /p chat, to po co kolejny plugin. A skoro Gracze [niektórzy] piszą na ogólnym - jest komenda /ignore [nick]. Na nie.
Ortografia słaba, dopiero co zacząłeś grę na tym serwerze. Podanie razi w oczy, odpowiedzi na pytania są nieskładne, ni to składu, ni to ładu. Na NIE.
TEM oznacza to, że nie masz szans na UB za pomocą Podania.
1. Nick w grze: 1854 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: CookieMonsterPL 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 02.04.2018r. 5. Opis...
Jak najbardziej za GG.
Dzisiaj zakupiłam rangę Premium, nick - 1854. Mam tylko na lobby Premium,a na trybie survival i ocv nie mam tej rangi. Zakupiłam ją na miesiąc i...
Błażeju, jesteś uprzejmy, kulturalny i nie klniesz na chacie co bardzo mi imponuje, gdyż niektórzy na prawdę potrafią nieźle dowalić/sprowokować....
Nie wiem, raczej nie ma takiej możliwości. Na NIE.
Nie chodzi o to, kto daje rangi. Czytaj ze zrozumieniem. Teraz edytowałeś, więc się nie broń, bo się coraz bardziej pogrążasz.
Witam, zauważyłam, że pod Podaniami są różne opinie czasem sprzeczne, czasem spójne. Wydaje mi się, że podziewa się tam po części faworyzacja...