Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
90% ludzi dających głupki to gówniaki co nie mają poczucia ironii i żartu
nie kojarzę ciebie wgl, jakaś randomowa dziewica lol
Nie chce mi się tego czytać, bo za długie, więc automatycznie jestem na 75% tak.
Przepraszam, że nie ma mnie na serwie. Komp w naprawie. Pisze z telefonu xD
Sama gram na zagranicznych serwerach i wiem, że najwięcej graczy gromadzi się właśnie na serwerach 4FUN. Była by to wspaniała promocja serwera....
Jak wszyscy kurde macie problemy to bd literki z neta kopiować co?
Bardzo prosze o nie dawanie mi głupków tylko dlatego, że nie pisze jednej literki. Nie działają mi niektóre polskie znaki.
Minusy: - Nie widujemy Ciebie wogóle na serwerze - Konto na forum założone wczoraj, a wrzucony jeden post, wiec... - Podanie jest napisane...
Znicz dla Gdańska! [*]
Widze, że sie zmieniłeś. Rozumiem, każdy ma słabsze dni, w których sie na wszystkich wyżywa albo sie obraża. W życiu sie tak zdarza. Za dużo...
Mikheili budował ze mną coś na działce, pewien ziomek zaczął go wyzywać. Nie żeby coś, ale obrażanie w niedużym stopniu jest chyba karane tylko...
Popieram, przydałoby się to głównie na ocv, gdzie gracze organizują różne konkursy skinów itp.
Gram na ocv i czasami na sv pod nickiem georgianpeople4
Jestem za! Gram na dużej ilości serwerów, gdzie na PvP przesiaduje najwiecej osób. Lecz tak jak wspomniał @Sinmiedo warto zrobić to PvP z...
Siema sąsiadka
Mam ferie.