Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Mówią na mnieee RAK!
niezbyt kojarze
w 2016 zaczęłam grać na aplu ale ok xD
Tiaaaa, nareszcie po 3 miesiącach xD
Reklamowanie innych serwerów, kiedy chce się zostać pomocnikiem? Na NIE.
Popełniłaś dużo błędów, o których trudno zapomnieć. Nie jestem zbytnio przekonana, czy większość graczy chciałaby cię widzieć w tej roli....
Na CA grasz od wczoraj, konto na forum założyłeś dzisiaj.. Radzę Ci się zapoznać z tutejszymi graczami i bardziej poznać CA. Na NIE. Powodzenia...
174. Zjadł mojego twix'a.
Jestem jak najbardziej za twoją zmianą, życzę Ci wytrwałości w utrzymywaniu swoich postanowień. :p
"Znacie Ewry Najt? ZNACIE?!"
Ekspłoding Sasydż
Skyraf, słuchaj: Plusy: + Widzę jak pomagasz na serwerze, + miło się z Tobą gra, + próbujesz uspokajać w swój sposób kłócących się ludzi na...
Lubie czuuX'a (づ◔ ͜ʖ◔)づ
Jestem na TAK. ------------------------------------------------------------------------- Podanie bardzo ładnie napisane. Widać, że jesteś osobą...
Super pomysł! ^^
Właśnie, brakuje pod punktu "Umotywowanie Podania:" . Za nie: -Podanie strasznie się zlewa -Podanie, jakoś nie jest zachwycające -Na serwerze...
Sama nie wiem co powiedzieć, ale chyba popieram i to i to :P
Imię: Paulina Dokładny nick w grze: BlueEyes_2006 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze...
Jam nie wiem co powiedzieć, ale coś już napiszę XD Jestem za TAK, dla unbanem, jeśli macie inne zdanie, to trudno! :P