Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Witajcie moi kochani, ja zwracam się do Was z pewnym problemem. A mianowicie dnia pewnego o pewnej porze ujrzałem reklamę w pewnej aplikacji....
Jednakże to pytanie nie wymaga odpowiedzi
"Czy poraniona i krwawiąca ofiara może "kochać" zbroczone krwią szczęki, które wyrywają jej członki?" - La Vey
Witam Sprzątając swe biurko natknąłem się na stare PSC oraz Kody Lion do strony dogry.pl Nie są mi potrzebne ale jak ktoś chce to niżej wklejam...
Po 1. Crytal nie dałaś mi nigdy żadnych ac lol Po 2. Zostałem zbanowany, tak? Napisałem wszyściutko jak to się stało a osoby w.w. przecież są...
Bardzo zabawne @ThreeEyedMaster, serio, nigdy się tak nie uśmiałem. Nie mogę zaprzeczyć iż nie miałem w.w "wspomagaczy" gdyż je posiadałem i no...
Witam Sprzedaję ten oto domek [MEDIA] ✖ Działka znajduje się na lekko ponad 20 chunkach ✖ Dom zbudowany głównie z kwarcu, kamiennych cegieł i...
Jak najbardziej jestem za i fajnie by było gdyby było /land nazwa_landu trust nick gdyż czasami stojąc na drugim landzie nie mogę dodać do niego...
Dużo czasu minęło od zbanowania Duszka. Gracz ten nie posiadał cheatów mimo iż dowody mówiły inaczej. Czasami nie warto spoglądać oczami ;) Znam...
Niechaj będzie jak mówisz Three. To co mówisz teoretycznie ma sens niemniej jednak próbować zawsze warto. Teraz mam inne pytanie. Pisałem Ci je...
@V_A_P_E_R, jeżeli chodzi o w.w. /zasilek to masz rację. Każdy by robił po 20 kont tylko po pieniądze a to sensu nie ma. No ale popatrz, zbierasz...
Witam Pewnie spotkam się ze sprzeciwem ale jednak wolę to napisać. Otóż od startu edycji obserwuję rynek i coraz bardziej mnie on przeraża....
Hmm... Nie poświęciłaś zbyt dużo czasu by jakoś estetycznie napisać tą prośbę, nie wykazałaś skruchy ale przeprosiłaś i jest taki plusik. Skoro 3...
Dość fajna propozycja, super jest walczyć o to pierwsze miejsce (hehe) Jestem jak najbardziej ZA ;) Pozdrawiam
Blok powietrza Izaria
Nie.
SPRZEDANA DO ZAMKNIĘCIA
Witam Was bardzo serdecznie Mam zaszczyt sprzedać tą oto działeczkę: [MEDIA] Znajduje się ona na 3 cuboidach w dość ładnym i malowniczym...
"Artykuł 256. Propagowanie faszyzmu lub innego ustroju totalitarnego lub nawoływanie do nienawiści ~1 Kto publicznie propaguje faszystowski lub...
Sfermentowane oko pająka Negatywna_Salata