Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
@Jazminola - ale wiesz, że na arenę PVP nie trzeba wchodzić z jabłkiem życia, tylko można je zjeść przed walką? Także nie masz się czego bać bo...
Drodzy gracze i czytelnicy naszego forum, Jak niektórzy zauważyli na pewien czas zrobiłem sobie przerwę od naszej społeczności zdarza się to...
Możliwe, że to rozwiązałoby problem z "wielokolorowością" czatu i serwer zamknąłby już rozdział z Vipami. Sam bym skorzystał z takiej ofery ;-D,...
Jestem na TAK! Kandydat miły, kulturalny i umiejący panować nad emocjami oraz łatwo rozwiązywać spory i problemy. Idealnie pasowałby w ekipie...
Jestem na NIE! Podanie nie jest zbyt wyczerpujące i pierwszy raz widzę twój nick. Piszesz "zbyt na luzie" i wychwalasz zbytnio siebie, a w...
Ludzie w całości przerzuciliby się na DiscordApp. Co gdyby znów można by było kupować stałe VIPy?
Witam, Wypowiedź Kruka pomogła mi wpaść na pewien pomysł, który jednak wymagałby... Poświęcenia trochę czasu przez administrację... Otóż...
Ja tak samo jak panowie wyżej, lecz mam też wiele diaxów, koxów, setów itp. wszystko to wymienię za spore łupy na Survival. Chętni pisać PW na forum.
Tak się składa, że na aktualnej edycji Survivalu nie mam żadnego domku. Chętnie osiedliłbym się na stałe w Shinsoo. Mam tylko pytanie, czy...
Wybacz, ale nigdy nie widziałem, abyś pomagała. Podanie też nie jest zadowalające. Jestem na NIE!
Nikt by ich nie robił. Co gdyby XInfiniterX ogłosił bankructwo?
...niestety _Witek_ uderzył się w głowę i zapomniał całego języka polskiego, więc nie mógł już udzielać się dalej w wątku. Wszyscy byli...
Jestem za! Świetny pomysł. :]
Witaj, miłej gry. :]
Jestem na TAK! Gangstar jest spoko, zasługuje na Unbana.
http://craftapple.pl/forum/thread-8491.html <-- link do wypowiedzi ThreeEyedMastera. ... ~ Również pozdrawiam. :D PS: Zanim napiszesz kolejnego...
Fajny gość, jestem za UB. ;)
jak chcesz z kimś gadać na PW to używaj: /msg <nick> <treść>
Hejo! Czyżby pan Stalin wywiózł twoich dziadków na Ziemie Obiecane? Czy pozbawił ich też tytułów polskiej i litwińskiej szlachty? Też jestem...
Jestem na TAK! Jest to jedna z najbardziej zasługujących osób, aby wejść w kręgi ekipy. Aktywny, nieinfantylny, ideał 100%. ;)