Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Nick w grze - Pill3 Nick oskarżonego- Slovakia_ (multikonto Elitossa) Przybliżona data: 08.12.2018 Dowody: /p h Slovakia_ Pełno przekleństw oraz...
Imię: Mateusz Dokładny nick w grze: Pill3 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W tygodniu nie mogę zbytnio...
No piszę Ci że będą w poniedziałek. :p
Zgadzam się możesz go zgłosić.przynajmniej jestem dobrym kolegą
Fajnie że ja go budowałem Ale nic nie am do tego zgłaszaj se przynajmniej ze go niezbudowales
Wtf xd co!?
Dawno nic nie budowałem. Zgłaszam się ! /p h Pill3
dziękuje <3
Ja wróciłem ty odszedłeś, byłeś najlepszym kolegą na c.a. Mam nadzieje że kiedyś wrócisz. Czekam na Ciebie Pill3 ( RedoPl )
Dzięki
Cześć wszystkim. Chciałbym się z wami pożegnać.Fajnie mi się grało przez te 2 lata na Craftapple i będe wspominał ten serwer. Chciałbym...
Witam! Mam propozycje co do Mapy 3d OpenCreative (płaski). Propozycja ta dotyczy aktualizacji mapy,ponieważ wiele działek zmieniło swoje położenie...
Bez Wzoru! Na Nie!
u was wszędzie jest pleśń
Ten wasz kamień? Masakra "] Polecam Wolffgradzki! p h Pill4
Nick w grze Pill3/HaZhul Nick oskarżonego/oskarżonych Vink_12 Przybliżona data 17.02.2018 Dowody Vink_12 wlamal sie na moje konto
dziekuje
Ktos mi sie wlamal na konto pomocy! jak zmienic haslo??
Zapraszamy na najwiekszy i najładniejszy stadion CraftApple Znajduje sie on /p h Pill3:5 Budowali: Pill3 ernigamespl Zapraszamy!
Otwarcie z powodów technicznych i realnych jest przesunięte spowrotem na dzisiaj na 15.00 Zapraszamy!