Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Elo\
Powtórzę: Widocznie gracz, którego działkę zgłosiłeś logował się przynajmniej raz w ciągu ostatnich 20 dni. Wystarczy, że w momencie sprawdzania...
Tak Ops sorry nie to konto :) LADAVI
Widocznie gracz, którego działkę zgłosiłeś loguje się przynajmniej raz na 20 dni
Ur-gu, Darii, Mongolsku, Pasztuńsku, Angielsku, Polsku, Hiszpańsku i Suahili. Ma prawo jazdy?
No mogę :P ThunderBud :D
W Warszawie. Agresywny?
Dorzucam Survival https://i.imgur.com/E3zWzxE.png
Ma. Ulubione zwierze?
e-e SnowS
Na wiadomości o działce nieaktywnego gracza nie otrzymuje się odpowiedzi. Jeśli działka jest do usunięcia, to po prostu znika, a jeśli nie to po...
Wcześniej tak kiepsko, ale teraz odwołam się bezpośrednio do tematu wątku: Akurat mówienie, że wydałem x kasy na żelazo na leje jest słabe. Tak...
Nie, ale też go długo nie było ;) Three
Dla tego ja stosuję tylko przelewy. Zero Psc, zero prowizji, zero papierków, przepisywania kodów, błędów, opóźnień i innych cudów w...
Imię: Michał Dokładny nick w grze: Kruku Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Różnie. Uśredniając ze 2...
"No i masz, piotrku placek" parafrazując moją poprzednią wypowiedź Bez nich CA jest w totalnej dupie.
Gdyby była to nawet bym się nie wypowiadał, bo nie znam sprawy. Tutaj to co innego, po prostu wyraziłem swoją opinię na temat wybaczania i...
Dlaczego nie mozna zmienic spawneru? ( ./spawner mob) I kiedy to naprawicie? I gdzie jest moja rekompensata za stracony czas?! Błędy się...
Nie ma ludzi zdrowych... Są tylko niedokładnie przebadani. Nie wiem w sumie jak bardzo przeskrobałaś, ale to w zasadzie nie istotne. Każdemu...
Drewna ni ma :P