Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Spokojnie jeszcze planujemy nastepny sezon na TVN
[IMG] 1. dawidek04122003 2. 2018-08-14 koło 00:00 3. Chce Ponownie prosic o unbana na 3 dni którego dostałem i wyjaśnic całą śmieszną sprawe. 4....
Ujme to tak -Walcze na własną korzyśc czyli o Unbana - Nice aggresion boi... no any speach Niezłe określenie "grabisz sobie własny grób". I tak...
Były Nudy na serwerze...? Z kolesiem śmieszkowaliśmy jak BYŁO WIDAC NA POWYŻSZYM LINKU. To akurat twoja ocena czy potrzebujecie czy nie... I...
xD hłopie nie wiesz czym jest żart i trollowanie ? xD troche DYSTANSU jeśli chodzi o żartowanie sobie z polaczków. I obrażanie sie za to że...
1. dawidek04122003 2. 2018-08-13 koło 23:00 3. Siedziałem sobie na creative... czat sie nie ruszau... byo nudno... wiec postanowiłem przywitac sie...
A na serio... To była kłutnia ? xD I o co? O śmieszkowanie sobie z polaczków ? To nie była kłutnia... Bardziej próba ruszenia czatu razem z tym...
no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem...
Bardziej to jest pod Januszowanie. To jest... głupota banować na (2) dni za cuś takiego A nawet jeśli to jest według was przekleństwo to jest taka...
Ale tylko w snach
TO JEST PIĘKNA, INTELIGĘTNA I FAJNA OSOBA.
Ostatnio grałem se na survivalu (waszym serwerze) gdy napisałem coś w stylu ''*** kidyś za komuny to było" to dostałem wywalony za netykiete. Gdy...
Czy administratorzy mogą sprawdzać historię /msg
Za wielu screenów to ja debil nie robiłem.
Weście sprawdźcie jej historię /msg
Poprawione
Mój nick: Dawidek04122003 oskarżona: Nexdrem Serwer: Survival data: 2018-06-01 opis wykroczenia: Chciałbym zgłosić to że graczka nexdrem pisała mi...
Chciałbym zgłosić to że graczka nexdrem pisała mi na /msg że chce popełnić samobójstwo że życie jest bez sęsu itp. Przekonywałem graczkę nexdrem...
Mi chodzi o komende na działki :D nie na spawn... kto chce to sobie włączy :D
Mi chodzi główne o komęde /pvp on/off