Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
.
1. Brak widocznej daty na screenie-gracz mógł już za to zostać ukarany. 2. Nie nazwał bym tego propagowaniem nazizmu.
1. Nick w grze: Radowid 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Cocasey 3. Serwer: (np. survival/creative): survival 4. Przybliżona data: 2018-09-10 5....
Mój błąd korzystałem ze starszego wzoru :/
1.Nick w grze Radowid 2.Nick oskarżonego Cocasey 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4.Przybliżona data: 10.09.2018r 5. dowody : [ATTACH]
kurkumag123 po prostu wykorzystałeś błąd gry na swoją korzyść bo plugin jest trochę źle zrobiony.
DJCreeperYT nie mogę się zgodzić z twoją wypowiedzią ponieważ spędziłem przy pisaniu tego podania dużo czasu i brałem za przykład podstawowe...
Ja niestety jestem na NIE. Dlaczego? Już tłumaczę, ponieważ to by było bardzo spore ułatwienie w grze i jabłka by straciły na wartości. Kolejną...
Przyjącielu co do pytania Co chciałbyś/chciałbym zmienić na Craftapple. Wydaję mi się że jest wyraźnie napisane że to moje subiektywne zdanie.
W sumie to od razu wiedziałem że moje podanie ma małe szanse powodzenia. Lecz dziękuje za ocenę chodzi by negatywną,która pokazuje mi co mogę...
Król Redanii
1. Imię: kacper 2. Dokładny nick w grze: Radowid 3. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: średnio spędzam w...