Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
nie miałam rocznej przerwy, może 3 miesiące max.
Imię: Karolina Dokładny nick w grze: karcia Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ostatnio mnie długo...
Jestem na NIE, zapomniałaś kilka rzeczy ;)
Nie wyraźnie napisane, za młody trochę jak do ekipy , nigdy cię nie widziałam na serwerze i nie widziałam żebyś pomagał Sorka ale jestem na NIE...
Witaj, Jestem na NIE. -udzielaj się więcej na forum, -pomagaj graczom Powodzenia za miesiąc :)
eh mi to nie działa XD[hr]Ale się zmieniłam może Administracja da mi sznase :(
[/b]Imię: Karolina [/b]Dokładny nick w grze: karcia [/b]Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:...
Pomocnik musi rówinież znać komendy pomocnika :/ Spróbuj za mieisąc powodzenia :)
Zrób to na dość wolnym terenie, :)
nieczytelnie napisałeś i nigdy cie na serwerze nie widziałam jestem na NIE.
Widze że jednak nie mam szans na pomocnika. no nic po prostu do tego się chyba nie nadaje :( .
Jestem na NIE. musisz zwiększyć aktywność na forum i pomagać graczom na serwerze.
Imię: Karolina [b]Dokładny nick w grze: karcia [b]Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej...
hejka, to ja karcia :D jestem na TAK bo po 1. nie miałeś bana 2. znasz komenndy pomocnika 3. jesteś aktywny na serwerze CA ale dwie żeczy...
nwm ja tam sie nie znam ale , mi sie wydaje że miała jeszcze JumpBoosta z spawnu i jakoś wskoczyła na te schodki :) jak już mówie nwm czy to...
hej to ja karcia, Nic do twojego wątku nie mam Oprucz tego że miałeś 2 razy bana. tak to powodzenia życze :). Pozdro od karci~ :D
hej, tutaj karcia, jestem na NIE ponieważ pisałaś nieczytelnie i tak jak ladavi pisał bany 3 razy to perm by sie należał .
1. Nick w grze: karcia 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: paulina28 3. Serwer: surwiwal 4. Przybliżona data: 6.12 5. Opis wykroczenia:...
Jak masz na drugie imię? Twoja ksywka ? karcia . Ile centymetrów mierzysz? Jaki masz numer buta? 36 Jaki masz znak zodiaku? panna Wierzysz...
ta nad tym to ja też moge tylko rozpaczać mnie to już 11 raz obrażali :/ .