Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Witaj, Zastanów się czy na pewno chcesz zostać pomocnikiem, jest to duża odpowiedzialność, czy nie powtórzy się taka sytuacja jak przed chwilą...
Jak najbardziej popieram, jest to bardzo częsty błąd w podaniu.
Imię: Michał Dokładny nick w grze: Zawodowiec Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od 2 do 4 godzin....
Witaj Kasiu, Twoje podanie zostanie odrzucone jako, iż nie odczekałaś miesiąca od ubiegłego. Powodzenia za miesiąc.
Witaj Julia, Nie zrozumiałaś sensu pytania, miałaś tutaj odpowiedzieć, na którym z trzech trybów przebywasz najczęściej (Np: Survival)....
Witaj, Bartek. Jak już odpowiadasz, to przydałoby się napisać również pytania. Nie zrozumiałeś pytania, chodziło tutaj o to byś wymienił...
1. Nick w grze: Zawodowiec 2. Nick oskarżonego: Krzysio1000 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 26 Styczeń 2017r. 5. Opis wykroczenia:...
90% <3
W pewnym sensie Prawda Prawda 1) Posiada komunikator głosowy 2) Je obecnie czekolade 3) Jest zagrożony
Prawda Prawda Prawda 1) Ma bliską osobę, której może zaufać. 2) Posiada plany na przyszłosć 3) Umie jeździć konno.
Imię: Michał. Dokładny nick w grze: Zawodowiec. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od 2 do 4 godzin....
Jak dla mnie temat jest trochę sprzeczny, nie które osoby mogą się tutaj poczuć urażone, wyśmiane. Nie jestem za faworyzywaniem graczy,...
Dziękuję, jest mi bardzo miło :), również chciałem ci życzyć wesołych świąt, oraz radosnych, byś je spędził w gronie najbliższych :)
Witam, Eryk. Jak piszesz podanie, to również, trzeba napisać pytania, nie same odpowiedzi. Pozwole sobie teraz przytoczyć wybrane przezemnie...
Witam, jak dla mnie propozcyja ma swoje wady, i zalety. Użytkownicy, którzy mają rodzeństwo, mogło by to uprzykrzyć im życie, również...
Witam :), Nigdy nie widziałem cie w grze, może i się mijamy, ale wątpie, w ogóle nie kojarzę twojego nicku. Na forum też nie raczysz się...
Witam, pozwole sobie również wyrazić swoją opinię na temat kandydatury gracza ladavi. Gracz, jest pomocny, uczynny, udziela się na forum,...
Wszystkie postępy w pracy są tu publikowane, czekaj cierpliwie. http://craftapple.pl/forum/thread-3050.html?highlight=skywars
1. Nick w grze: Zawodowiec 2. Nick oskarżonego: Kojak1337 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 26 Listopada 2016r 5. Opis wykroczenia: Reklama...