Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Cześć, W mojej opinii jako gracza będącego częścią tej społeczności (głównie na serwerze nie na forum), edycja aktualna jest dla mnie najgorszą z...
Po pierwsze to chyba ktoś tutaj nie rozumie ogólnoprzyjętych zasad żartu i sarkazmu. Po drugie, chyba nie czytałeś wszystkiego skoro piszesz...
Jeżeli to był ban, nie za cheat'y tylko reklamę. Myślę, że można Ci wybaczyć, więc ja też jestem za UB.
O sprowadzamy temat na właściwe tory, co sadzicie o tym pluginie?[hr]Co tutaj dłużej mówić... Wrzućcie ten wątek do poddziału "Propozycje...
@Three Czuje że źle to odebrales, nie miało ciebie to w żaden sposób zaatakować czy oskarżyć o nie dotrzymanie słowa. Zacytowalem ciebie ponieważ...
Chyba źle rozumiesz działanie pluginu. Otóż, skrzynka jest zablokowana wtedy jeżeli wydamy taką komendę albo "przykleimy" do niej tabliczkę z...
A jak przyjdzie "złodziej" dodany do działki, bo mu się odwidzi to wszystkie skrzynki(bez zawartości) zabierze. Ale dobra, nie nabijam postów...
Cześć, Piszę nowy temat, dlatego że tamten został zamknięty. Odsyłam was do link'u. http://craftapple.pl/forum/thread-6498.html I nawiązując...
@podbijam
@UPDATE 28-08-16 22:19 AC Zostały wyprzedane. Reszta cen także ulega zmianie!! - 2x Elytra/30gr za szt - 3x Głowa Smocza/30gr za szt -...
@Update 28-08-16 22:15 Nowa oferta to 4zł. Od gracza z serwera mc.craftapple.pl
Cześć, Sprzedaję swoją działkę wraz z większą zawartością(bloki diaxów, 6xpiramida z buffem, za przelew na skarbonkę. Minimalna oferta to 3zł,...
@bump!
Cześć, mam do sprzedania: Przecena !! - 2x Elytra/50gr za szt - 3x Głowa Smocza/50gr za szt - 2x Jajo ocelota/15gr za szt - 200k AC sprzedaje w...
Cześć Krótko, chciałbym żebyście zmienili mi nick na mój właściwy na Anski tutaj na stronie internetowej. Sam niestety dokonać tego nie mogę. :)
Z chwilą przyjęcia do gildii i uzyskaniem członkostwa, zobowiązuje się do przestrzegania zasad gildii. - Imię oraz nick: Mateusz/Anski - Staż...
Zbyt dużo nie mam do powiedzenia ale z tego względu, że jestem częścią społeczności craftapple to się wypowiem. Moim zdaniem jak osoba...
Cześć, tutaj Anski :) Mam do "rozdania" dwie głowy smocze! Ale, że to jest "mini konkurs/wymiana" to organizuje coś takiego... W zamian za...
Głowa 28K Elytra 18K ew. za koxy
Bump.