Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
CSaar :3 No to widzimy sie na naszych łąkach :3 zNormal -> <3 <- Widziałam ! xd
Powodzonka Dalej :)
Witam ! :) "Coś się kończy, coś zaczyna, coś jest, coś było, coś odeszło, coś zostało... " A więc przyszedł czas abym i ja sie...
Myszeek ;c jak to ? :c I kto mi bedzie teraz dokuczał jak bd kopała ? ;c
Jestem na nie. Umotywowanie ? gracz _superlivia_ pokazała że tylko po to wam ranga pomocnika żeby "zaszpanować". Nie widzę żebyś pomagała,...
Jestem na nie. Podanie nie zgodne ze wzorem.. Zdecyduj sie kiedy masz urodziny .. Podanie nieczytelne, bez ładu i składu. Nick pierwszy raz...
Jestem na Tak ! :) FloOR jak na tak młodą osobę jest bardzo ogarnięty (wiem co mówię mam brata w jego wieku) Ogarnia ortografie co sie ceni,...
Jestem na Tak ! :) Gracz kulturalny, pomocny, miły :> Często przebywa w godzinach wczesno popołudniowych gdy ciężko o kogoś z ekipy :) Fakt,...
Nie minął miesiąc od ostatniego -podania...
1. Nick w grze:WildBitc 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Smaugon 3. Serwer: (np. survival/creative) Vanilla 4. Przybliżona data: 08.01.2016...
Jak najbardziej na tak :P na TS3 spędza więcej czasu niż na serwerze czasami xdd Pomocny, rozmowny, sympatyczny ! :) ______ LuckyLuck10...
Potwierdzam, IP serwera było dwa razy powtórzone .. Wcześniej gracz w dodatku spamował . Wyciszony, wykopany..
1. Nick w grze: WildBitc 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: wertka 3. Serwer: (np. survival/creative) : survival 4. Przybliżona data: 01.01.2016r...
Jestem na Tak :D (y)
Jestem na TAK ! :)
Jak najbardziej Za !
Co do nicku był to mój błąd który już poprawiłam :) Co do godzin to czesto przesiaduje całą noc na serwerze :) Nie zawsze ale zdarza się :> I na...
Dokładny nick w grze: WildBitc. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od paru do parunastu godzin dziennie. Ile masz lat: 19. Na jakim serwerze...