Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
hmm crytal ola, ciekawe z czego xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
WZÓR SKARGI NIEZGODNY ZE WZOREM ZAPOZNAJ SIĘ Z REGULAMINEM SERWERA ZA BUDOWANIE SWASTYK NA DZIAŁCE NIC NIE GROZI ZOSTAŁES PERMAMENTNIE ZBANOWANY
masz autyzm
borze ten piotrek to jurz totalnie cos na lep mu sie stalowescie dajcie mu jurz degrada bo nadurzywa permisij
zginęła z powodu zarażenia się rakiem od @Kalaklol [ATTACH]
oj oparzyuesi ronczke wlurz jom do wjaderka z wodom
a i jak cosi to niema na celó órazić thre jest to wyloncznie w celah chumorystycznyh
dowiedziauem siem o tym dzisiaj pszeglondajonc slynny pomnik @ThreeEyedMaster i dowiedziałem się rze ma góza muzgó zobaczcie sami to som zdjencia...
juz ja lepsze podanie mialem no bez kitu k***a XD
Myślę, że bardzo fajny pomysł i na pewno więcej graczy wróci do gry na tym śmiesznym upadającym serwerku na którym jest tylko creative i survival,...
zgubilem starego na craftapple na ołpenkreative322 na /p h nowez pod ziemiom ma tajnom baze ze swastykami!!!!! pomurzcie mi odnaleść i uratowaci...
1. nik w gże: Arabic 2.data otżymanija bana: dwódziesty drógi stydżnia dwatysioncedziewientnascie 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: no taka...
Karane jest podszywanie się pod członków ekipy a nie pod jakiegoś tam gracza. Nie wiem czy piszesz to dla atencji czy żeby się wywyższyć co i tak...
1. Nick w grze: Arabic 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Rozpalona_laska NikooX 3. Serwer: (np. survival/creative) creative 4. Przybliżona data:...