Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Droga sPołeczności, Jako iż ten sRewer jest dla mnIe szczególnie ważny i zajMuje wyjątkowe miejsce w moim sercu, to postAnowiłem że tAktownym...
1. Nick w grze: ziom3kxp 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: exploding_tnt111 3. Serwer: OpenCreative 4. Przybliżona data: 2018-02-11 5. Opis...
1. Nick w grze: ziomekxp 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: kapi188 3. Serwer: (np. survival/creative) OpenCreative 4. Przybliżona data: 1 Stycznia...
Nick z gry : ziomekxp Data otrzymania bana : 2018-01-07 Sytuacja oraz powód otrzymania bana : Obraza gracza Dlaczego miałbyś dostać UB ? : Doszło...
1. Nick w grze: ziomekxp 2. Nick oskarżonego: wickedskinner 3. Serwer: OpenCreative 4. Przybliżona data: 2017-12-01 5. Opis wykroczenia : Pomocnik...
A więc, wysłałem wczoraj i przedwczoraj zgłoszenia na Support i do teraz nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Oczekuje na jak szybszą odpowiedz, czym...
Czy jest możliwość odzyskania hasła, jeśli nie dodało się e-mail'a do konta ?
1. Nick w grze: ziomekxp 2. Nick oskarżonego: Pablo642 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: nie wiem, przechadzałem się po losowych działkach...
Nick w grze: ziomekxp Nick oskarżonego: 0000000000000000 Serwer: Creative Przybliżona data: nie wiem, znalazłem tą działkę chodząc sobie po...
Nie mogę ustawić obrazka na Sygnaturze wyskauje taka ikona widoczna w załączniku . Da się to naprawić ?
Chciałbym zaproponować żeby stworzyć /warp biblioteka (na Survival) , w którym można byłoby czytać książki które pisaliby gracze . Książki by się...
Imię: Karol Dokładny nick w grze: ziomekxp Ile czasu dziennie przebywam w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 3-5 godz,...
Czy jak dostałem 1 bana to mogę zostać pomocnikiem . PS. Wiem że było pytanie o dwa bany.
1. Nick z gry : ziomekxp 2. Data otrzymania bana : 2017-03-26 3. Sytuacja oraz powód otrzymania bana : Rzekome propagowanie nazizmu przez...
Po około 1,5 roku grania na CA wypada się przywitać :D. Nazywam się Karol. Na grę na CraftApple zwykle przeznaczam połowę mojego wolnego czasu...
1.Nick w grze : ziomekxp 2.Nick oskarżonego : Dixy27 3.Serwer : Creative 4.Przybliżona Data : 2017-02-14 5. Opis wykroczenia : Mikstury 6....
Nick w grze: ziomekxp Nick oskarżonego: anilou Serwer: Creative Przybliżona Data: 2017-02-02 Opis Wykroczenia: Reklama Serwera Dowody: plik...
Różne modele postaci były by przydatne (na serwerze creative) dla graczy którzy robią rp kilka przykładów: Elf (wyższa postać) Krasnolud (niska...
1. Nick w grze: ziomekxp 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Szyszkozor123 ale nie jestem pewien ponieważ nick oskarżonego zasłania starzała :/ 3....
Nick w grze : ziomekxp Nick oskarżonego: magnumpl Serwer: Creative Przybliżona data : 05.12.2016 Opis Wykroczenia: Użytkownik magnumpl wyzywał...