Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Też mam taką płytkę i długopis i jak rysuję to np w paint. Ale używam tego jak gram w tibie XD , masz talent
Namalujesz deadpoola. W necie mozesz mieć grafikę gdy ma palec skierowany na oko i jedno zamyka, a drugie otwiera. Jeśli mogę koło niego napis: Kanito
Nie zgadzam się, wybacz. Ale wczoraj czyli 24h godzin temu dostałem tempmute, a teraz po 24h dostałem bana
[IMG] Bardzo ładnie Rei !! <33
1.Nick z gry: Makashie 2.Data otrzymania bana: 24.08.2018 ( Godzina 13:00 ) 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Netykieta 4.Dlaczego miałbyś...
Zapytaj się administracji o moje ip i trochę dziwne, że wyzywa mnie angel killer. Popytaj się adminów pamiętają mnie jako koka ...
Wow! Co ma wspólnego twoje błaganie o UB, do tego co pisałem. I napisałem, że wątek zamknięty, powinieneś dostać ostrzeżenie za bezsensowne...
Cesc jestem blaciskiem koki i wbileem mu sie na konto hihi a on o tym nie wie wcale ze to nie ja koka wcale o nie mam bana, bo wyzywalem selwel!!!...
Nie znikają, bardzo możliwe, że po określonym czasie, żeby nie robić lagów na aukcjach. Możesz poprosić lub popytać Administrację o i itemy jak...
RPG - Wątpie, żeby Administracja to dodała. By byli spiri na minus. Zainwestowanie w pluginy, lub robienie całego trybu. Na dodatek byłoby mało...
Jutro 24 Czerwca będą o 14:00 lub 15:00 losowania i licytacje. Gracze zostaną poinformowani minimum 10 graczy na licytacji. Będzie zapewniona...
bo ci CENZURA z patelni XDD
Aha. To jestem na tak ! :)
Proszę nauczyć się angielskiego
temat zamkniety nie moge usunac ogloszenia wiec prosze usunac ;p
Wiem, że na tym koncie nie mam bana i piszę to o 23:46. Chcę zgłosić, że około 2 edycje temu, czyli chyba 2016 roku. Dostałem bana najpierw...
Na NIE. Pomysł jes dobry, ale powodowało to mega zaśmiecanie czatu. Nie dość, że są tagi clanów, lub ktoś ma długi nick, byłby po chwili wylew...
Cześć, ciekawe czy zrobisz mojego skina kochana :D Pozdrawiam Makashie !
ReiSan Jestem całkowicie na tak. Bardzo dobrze sformułowane podanie. Oraz bardzo pomocna na serwerze. Czasem widzę jak się gracze coś pytają ,...
Mogę zaoferować mikstury dla każdego z uczestników np. Regeneracja. Siłka. Oraz chciałbym zgłosić, żeby każdy z uczestników miał ograniczoną ilość...