Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
brzmi spoko
ps co oznacza reakcja ziemniak
szczerze, jestem tak zaspany, ze nawet po przeczytaniu tego 3 razy nie zrozumialem nic, ale chyba dobry pomysl
Znaczy, domyslillem sie, lecz zastanawiam sie jaki to mialo sens
Wiem ze to dawno temu i w ogole, ale jakim cudem kurwa grasz od 1.7 skoro w 2018 jeszcze nie grales w mc? Jakbys jeszcze kiedys to przeczytal to...
Czemu byles w moim miescie? Przyznaj sie!
Szkoda... bylas dobrym modem! Jestes jedyna (nie pisze polskich zankow) moderatorka ktora tak dobrze wspominam Sam sie zastanawiam czy po tych 4...
nawet nie wiedzialem ze takie panstwo istnieje na serwie
Jestem na NIE dlaczego? dlatego ze jestes zbyt nowym graczem, poczekaj jeszcze troche i napisz podanie. druga rzecz jest taka, ze podanie pisane...
POWODY NA NIE: -jesteś mało aktywna na głównym czacie -nie widzę Cię prawie w ogóle na forum -jesteś uparta (dużo osób tego nie widzi ale ona...
Imię: Stefan Dokładny nick w grze: stefek1 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Gram dziennie ok.2 godz....
Zaczne od tego: -Podanie zrobione nieestetycznie -Widac, ze robione na szybko -Na serwerze az tak czesto cie nie widze (to moja opinia, ja caly...
Moze z toba duzo nie pisalem, ale siema :) Mam nadzieje ze kiedys do nas wrocisz.
Imię: Stefan Dokładny nick w grze: stefek1 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: pon-pt ok. 6 godz....