Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
1. Nick w grze: Angela_Pl 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:pat981x 3. Serwer: (np. survival/creative) creative 4. Przybliżona data:2016-04-11...
W nieskończonym kresie ( survival ) co jakiś czas pojawiają się dziury w podłórzu na ok. 60x30
... I bawią się w ...
Stanowczo na NIE
Tak samo jak ThunderBuddys podziękuję za takiego pomocnika =<^.^>= Jestem na NIE
1. Nick w grze: Angela_Pl 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: ThunderBuddys 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze:Angela_Pl 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:ThunderBuddys 3. Serwer: (np. survival/creative) 4. Przybliżona data:14:45...
Lamborgini zdecydowanie Suzuki Samuraj czy Ford galaxy
... I jadł psią karmę która...
Weszłam na 1.7 i przeniosłam na 1.8 a pod koniec na 1.9 i zostały wszystkie.Ale nie wiem czy na serwerze zadziała identycznie nobo to w końcu...
Ja też tak jak ty Zielorski Moje jest niedopracowane ja przepisałam pytania i koło tych pytań odpowiedziałam nie napisałam tylko przy umotywowanie...
Ja się postaram uczestniczyć
Snajper202 tak jak ty niewiem czy na seablock się da na survival mam sale podłużną na 20 kratek , a a szeroką na 2 kratki gdzie pod ścianą stoją...
Ja około 9000/10000 chyba że przyjmiesz 3000AppleCoins i jakiejś itemy???
Zgadzam się z tobą