Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Często Pomagasz, a często widuje cie na serwie więc Jestem na TAK Choć Zapomniałeś O Napisaniu Serwera...
Jestem Na Bardziej nie Dlatego że Często Przeklinasz ale to tylko moje zdanie Edit: Jednak Jestem na Tak
Witaj Przybyszu Obiecuje Tobie Ze Na Dlugo Tutaj Nie Zostaniesz :-:
Kurde Grasuje Na Serwie hacker Ktory pyta sie premek Czy Wywalic Serwa :-: 2 Ponad 100 Graczy Nazeka Na Zalanie Dzialek lawa lub wagoniki tnt na...
bay Bay Dzialko Creativa
Ok ide zgriffowac creativa i innnch nq
jakKurka?
1. Nick w grze:PINKILSTI 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Niezmazywalny (Inaczej Srywalny) 3. Serwer: (np. survival/creative)CREATIV 4....
Jestem Na Tak Widuje GO często I Pomaga Duzo np. mi
TO byla Zemsta za to co Mi Zrobiles POLECAM MOJA SKARgE!
1. Nick w grze:PinkiLesti 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: 1.Widzi 2.Niezmazywalny 2.XDiler 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4....
ty robiles to Flappiemu dlatego on tobie wszystko wyjasnione dobranoc prosze zamknac temat
Niezmazywalny Rozumiem Dlaczego Obrazali was Bo co mieli robic?
Mam Dac Wieciej Screen'ow??? Na ktorych Wiecej Widac?
I Niezmazywalny
1. Nick w grze:PinkiLesti 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:_jihad 3. Serwer: (np. survival/creative)Creative 4. Przybliżona data:teraz to robi 5....
a wgl Nawet jak to nie byl on i nie mial bym dowodow to to tak zostawicie? Wgl Musicie zablokowac Bo Ten ***** serwer ma bugi i nie tylko na...
sproboje go Przylapac
I Prosze O Zablokowanie Mozliwosci Budowania Na Trybie Otwartym Nie na swojej dzialki i prosze o rekompesate
1. Nick w grze:PinkiLesti 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:Becket2Pl 3. Serwer: (np. survival/creative)creative 4. Przybliżona data:23;00 5. Opis...