Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
a na serwerze Vanilla zostanie stara mapa?
Po zalogowaniu na serwer Vanilla awatar znajduje się na spawnie zamiast w miejscu wylogowania.
Po zalogowaniu na serwer Vanilla awatar znajduje się na spawnie zamiast w miejscu wylogowania. Czy ta zmiana została wprowadzona specjalnie?
Tutaj głosicie m.in. takie treści: "Powiedz mi proszę , co ja mam zrobić z około 82 stacķami żelaza które wydałem na leje? Są odemnie lepsi",...
Ciesz się, że Twój temat nie został usunięty, tak jak to stało się w przypadku wątku Jac0lda, gdy zaczął dyskusję na temat naszego ukochanego...
Wiem, że 99% graczy serwera survival nawet nie zdaje sobie sprawy z istnienia redstone, ale podejrzewam, że pozostałe 1% będzie bardzo wdzięczne...
Jeśli na serwerze vanilla nie będzie porządnych pluginów anty-cheat to nawet nie ma co zaczynać tam grać. 100% vanilla działa tylko na prywatnych...
Nie znam komendy skull, ale może dałoby się wykorzystać nowość z wersji 1.12 i napisać funkcję na zamianę głów. Możnaby też na kowadle nazywać...
Na serwerze survival proponuję zmianę właściwości dwóch bloków tak, by gracz niedodany do działki mógł: 1) aktywować dźwignie, kamienne przyciski...
Proponuję wprowadzenie na serwerze survival możliwości zmiany skinu głowy gracza za pomocą komendy (lub w jakiś inny sposób). Dzięki temu...
Popieram propozycję, ponieważ obecna sytuacja jest beznadziejna zwłaszcza, że na działce na potęgę spawnują się moby pasywne i ciężko zachować...
Możliwość przepalania metalowych i złotych przedmiotów została dodana, jeśli dobrze pamiętam, w wersji 1.11 i od tamtej pory jest dostępna na...
Obecny generator mapy i drzew jest beznadziejny. Nie wykorzystuje on wszystkich biomów mc (przez co nie da się zaliczyć osiągnięcia "Pora na...
Nikt nie będzie chodził po mapie tak długo jak będą dostępne komendy /spawn, /home, /warp oraz /losowytp i forma czy rozmiar spawnu nie ma tu nic...
Kruku, nie tak łatwo było odkryć wspomniany przeze mnie sposób, więc nie oczekuj, że tak po prostu podam go na forum. Z tego co zauważyłem, to...
Beznadziejny pomysł. Budowa czegokolwiek w netherze straciłaby sens, a przecież można tam budować ciekawe farmy. Co do żywotności mapy to w mc...
Nie ma takiej potrzeby. Smok może upuścić jajko i około 70 poziomów doświadczenia, tylko trzeba znać sposób.
czasami dziwnie to wyglada, ale zwroc tez uwage na to jakiego masz laga. widac po tym jak wolno wczytuje Ci sie mapa
Jestem ZA
Rozgrywka na serwerze survival i tak jest zbyt łatwa. Jeśli przeszkadza Ci, że ktoś może wejść na Twoją działkę polecam grać na single player albo...