Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
And another one - Imię: Milena Dokładny nick w grze: ColdGreenEyez Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach...
Witam ponownie. Otóż po dłuższej przerwie spowodowanej nauką, mam przyjemność z powrotem powitać użytkowników/graczy sieci serwerów Craft Apple...
Imię: Milena Dokładny nick w grze: ColdGreenEyez Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Trudno określić....
Hej Hej :D Dzisiaj chciałam wam przedstawić moją inicjatywe na "rozluźnienie" początku szkolnego, aby nie mijał wam tak okropnie jak i również...
Witam drogich czytelników. Otóż napotkałam problem z próbą pobrania instalatora modyfikacji. [Forge] Problem objawia się w ten sposób iż w żaden...
Witam bardzo serdecznie, i już na wstępie chciała bym prosić o wybaczenie mi tej chwilowej nieobecności początkowo spowodowanej wakacjami, ale...
Witajcie moi czytelnicy. Otóż wpadłam na pomysł, by zapoczątkować taką zabawę jak kalambury. Kto wie, jak wygląda rozgrywka z kalamburach, szybko...
Witajcie moi drodzy! W tym oto wątku chciałabym podsunąć pewną propozycję, mianowicie - dodanie komendy /fly. Komenda była by tylko i wyłącznie...
1. Nick w grze: ColdGreenEyez 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Sawqe 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 2017.07.18 5. Opis wykroczenia:...
Witajcie drodzy czytelnicy! W Tym wątku chce [przynajmniej się postaram] odpowiedzieć na te oto 200 pytań! - Więc co? Bez zbędnego przedłużania...
Witajcie drodzy czytelnicy. Otóż dopiero teraz zorientowałam się, iż nastąpił pewien problem, związany z wysłanymi przeze mnie wiadomościami,...
Witajcie moi drodzy! :) W tym oto moim pierwszym poście [Przypuszczalnie drugim ale już nie bądźmy tacy drobiazgowi] chciała bym się podzielić...
Cześć, witam, dzień dobry! [raczej dobry wieczór, no ale co tam ;/] Jestem Świeżym nabytkiem tej społeczności, i myślę że zagrzeje tutaj miejsce...