Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Jeśli chcesz zrobić serwer dla samych premek, to już lepiej zamknij serwer.
Ta, już widzę jak infi ochoczo rwie się do zmiany czegokolwiek na tym serwerze.
Jedyna opcja, która może przejdzie, o ile infiemu chce się ruszyć wrota do kakaowej otchłani, bo pamiętam co było z PSC.
Buguje się logowanie, nie mogę wejśc pisze: Cannot send chat message. Nie wiesz co to "hate" i nie umiesz tego odmieniać. Nie umiesz znaleźć...
Oczywiście najlepszym argumentem jest "przeczytaj jeszcze raz".<3 Masz bardzo poważne braki w znajomości obelg (nadużywasz tekstów z podstawówki)....
Nie wchodzę na serwer bo nie odzyskałem działki, cennych itemów, które straciłem podczas tych "zmian", w praktycznie każdej mojej wypowiedzi pod...
Działki nie zostały usunięte dlatego że kogoś nie było przez miesiąc (o ile dobrze pamiętam nie było na to pluginu i pewnie nadal nie ma) tylko...
[IMG] Ludzie nie wchodzą na serwer bo jest szkoła, co ty pieprzysz, najgorszy argument jaki można powiedzieć. Ludzie nie wchodzą na serwer bo...
Jak niektórzy widzą na obecnej edycji gra coraz mniej osób, ludzie się nudzą i nie chcą na nim grać, serwer powoli umiera, więc można by było...
Aukcja zamknięta przedterminowo. / / Do zamknięcia.
Do zaoferowania mam podwodną bazę, w której znajduje się magazyn, łóżka, enchant, statywy alchemiczne. Działka położona jest na 5 chunkach. Cena...
Nick z gry: dota je promaly decka Data otrzymania bana: 2018-08-30, 20:37:55 Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Zaczepiłem ThreeEyedMaster...
Dead Inside
Wytłumacz mi, po co ? Jest już plugin z /ah na którym można sprzedawać bezpiecznie przedmioty, więc po co chcesz dodawać jakieś kupsko na serwer z...
GOOOOOOOOOOOOOOWNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Skisłem XDXDXX
Co co co o co
Witam, Chciałem przedstawić wam swoją historie oraz problem. Zaczęło się od tego że chciałem doładować konto przez PSC. Więc jadę do sklepu...
Witam, Chciałem poruszyć temat który jest ważny dla tego serwera czyli LAGI. Więc czy nie byłoby prościej usunąć tego "AntyXray'a" i po prostu...
Witam! Na początku chciałem napisać żeby w tym temacie nie udzielali się normalni gracze lub z rangą premium. Kiedy dodacie możliwość płatności...