Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
To pytanie chodzi za mną od dłuższego czasu: Czemu właściwie dodawanie negatywnych punktów reputacji zostało wyłączone?
Bądźmy szczerzy, każdy taką ma, grę, w którą zagrywał się w dzieciństwie. Niekoniecznie komputerową, ale jednak na takich chciałbym się skupić. Ja...
Na początku podania zamieszczam jeszcze prośbę o uchylenie punktu ,,a" dotyczącego powrotu byłego członka do ekipy. Imię: Nikifor Dokładny...
Wracam do mojego dawnego biznesu, oto sygnatury na zamówienie, piszesz w komentarzu zamówienie według wzoru. Zapłata wedle uznania (w AC), zależy...
Pamiętacie I'll be back? No i to się właśnie stało. Powodem mojej nieobecności był szczerze, brak czasu. Wiadomo, zapierdziel na koniec roku o jak...
Okej, kiedyś musiał nadejść ten czas. Ja również odchodzę. Nie jestem w stanie podać powodu. Nie teraz. Ale jak wszyscy, podziękuję za grę...
Nick w grze: indianajones1899 Nick oskarżonego: iol27 Serwer: creative Przybliżona data: 2.5.2016 20:48 Opis wykroczenia: Podczas...
Wiem, że dawno mnie nie było, i jeszcze trochę czasu minie dopóki nie wrócę, ale jestem akurat w bibliotece, i napiszę propozycję, która mi...
HAhahahahaha. Patrząc na tytuł na pewno się nabrałeś/aś. Tak na poważnie, to na pewno widzicie, że mnie ostatnio nie ma. Jest to spowodowane...
A teraz czas na temat bardziej luźny. Tym razem odświeżenie tematu Goldmythmana. Ja również ostatnio bawię się w robienie obrazków z MC. Efekty...
Ten temat nie będzie raczej czymś nowym, a odświeżeniem wątku pana DezerPL. Tyle, że tym razem będzie pisany z trochę innej perspektywy, bo kogoś,...
Nick w grze: indianajones1899 Nick oskarżonego: TakiKtosABC Serwer: survival Przybliżona data: 15.3.16 17:20 Dowody: http://imgur.com/K36dwNU
Jak wiemy, na naszym serwerze można nabyć vipa i svipa. Mam co do nich 2 propozycje. Po pierwsze: Ta propozycja dotyczy svipa. Już sama nazwa mówi...
Nick w grze: indianajones1899 Nick oskarżonego: CraftInfo Serwer: Creative Przybliżona data: 24.2.16 18:43 Dowody: http://imgur.com/2VSS244
Zanim zacznę, zarzucę cytatem: Człowiek uczy się na błędach Postaram się tutaj poprawić poprzednie błędy, a te które mogłem, już naprawiłem....
Bez zbędnego gadania przechodzę do sedna sprawy. Jak wiadomo istnieje ranga YouTube. Daje ona dostęp do /fly, /tp i /v. Teoretycznie więc pozwala...
Nick w grze: indianajones1899 Nick oskarżonego: lukasz1234 Serwer: creative Przybliżona data: 23.1.16 20.00 Dowody: w załączniku
Mianowicie, na nowej edycji ma zostać wprowadzony limit działek (osobiście nie podoba mi się to, ale rozumiem to posunięcie). Vip i sVip ma ich...
Ale ja lubię takie odkopy... Ostatnio cały czas znajduję ciekawe wątki nadające się do odświeżenia. A więc, tutaj przedstawiamy historie swoich...
Nick w grze: indianajones1899 Nick oskarżonego: WhotsIsDys Serwer: Creative Przybliżona data: 6.1.16 16:35 Dowody: W załączniku