Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Nie ponieważ, lubie ten serwer. Gra tu duzo moich znajomych ;)
Wiem, że nie odczekalem, ale serwer craftapple jest jedynym serwerem, na ktorym gram. Reconnect nie mamy rownego eq, poza tym serwer ma straszne lagi.
1.Nick z gry:Fruzio23 2.Data otrzymania bana: 28.01.2015 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Powodem bana, była reklama. Wyslalem graczowi o...
Powiedzcie, jak serwer wróci :pp Wiem ale szczerze to nie chce mi sie czekać : (
Fajnie bybylo jakby np. Infi przeczytał, powiedziałby może kiedy serwer wróci .
Napiszecie jak będzie działał ? : )
Mi nic nie zniknęło. Zniknęło a nie znikło
Witam serdecznie ! Moim problemem jest to, iż na serwer nie mogę wejść od jakichś 30 minut. Nie wiem czym jest to spowodowane natomiast, pisze, że...
Za młody jest, ale brawo za to, że przynajmniej jest szczery ! ;) Moja opinia na nie. [hr] Ale twoja ortografia...
Jak już mówiłem wyżej gram również na creative :) .
Gościa nie znam. Ale kilka razy z nim pisałem - wydaje się ogarnięty. Myślę, że byłbym na tak ! :)
Dziękuje wszystkim za pozytywne jak i zarówno negatywne opinie ! :D
W maju 15 ;p. Ale nie podważam oczywiście zdania ;)
Polecam wejsć na serwer - robie to cały czas.
Dokładny nick w grze: Fruzio23. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 5/6 godzin dziennie. Ile masz lat: W maju skończę 14 lat. Na jakim serwerze...
Problem mój jak i zarówno wielu graczy, śa skiny. Kupiliśmy premium, głownie po to, żeby je mieć. A tutaj co ? G**no, bo skiny na serwerze nie...