Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Jestem na nie. Powod:Zbyt mały wiek, mały staż w grze. Pozdrawiam cocobongos
Jestem na tak Pozdrawiam cocobongos
Jestem stanowczo na nie, chyba specjalnie nie muszę się wypowiadać mastercraft napisał to co ja dokładnie myślę.
n9q, chciałbym Cie przeprosić, przepraszam Cie tylko i wyłacznie dal tego, ze nie chce miec wrogow .
A kto tak powiedział, masz na to jakiekolwiek prawa? :)
Witam, chciałbym wrócić do dawnego nicku, którym używałem na początku mojej gry w minecraft, nick brzmi Infinity_. Oczywiście chciałbym uniknąć...
1. Nick w grze: Impulsek 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: N9q 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 28.08.2014...
1.Nick z gry: Impulsek 2.Data otrzymania bana:28.08.2014 3.Screenshot z informacją o banie: Zdjecia nie mam ;/ 4.Sytuacja oraz powód...
Chcialbym zaznaczyc, że kolega posiada nodusa :) (prawy gorny rog)
Infiniter, prosilbym Cie abys przeniosl Svip z konta xW0LFx, na moje konto Impulsek. Kupiłem konto za 2 stacki koxow, bylym wlascicielem byl...
RealMadryt, powiem Ci tak dowodami sa Logi sewera/konsola, tam jest pokaze, kto z jakiego ip sie logowal na twoje konto, wiec mozna sprawdzic, czy...
Jestem za tym, alby Xavi nie dostal unban. Pozdrawiam Impulsek
Dziękuje każdemu z was, ale wybrałem Frapsa : )
Powiem Ci tak, każdy ma szanse, na miejscu administracji dałbym Ci ostatnią szanse. Pozdrawiam Impulsek
Powiem Ci tak, jestem osoba która potrafi wykryć cheatera, co do filmu nie powiedziałbym, że dragontv ma killaure, ale jestem przekonany w 90 % ,...
Mam do was pytanie, chce nagrać killaure, ale potrzebuje programu do tego, tyko prosiłbym nie pisać o Bandicami i Hypercam 2, z gory dziekuje :)...
Sprawa do zamknięcia, zakupiłem to co chciałem :)
Zakupię wyposażenie diamentowe, moja walutą są tylko i wyłącznie koxy, cena do uzgodnienia na serwerze. ./msg impulsek [hr] Wyposażenie zostało...
Dokładny nick w grze:Impulsek Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Obecnie pod koniec wakacji 7h -8h dziennie, ale co do roku szkolnego nie mam...