Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Bo go dodałem do działki może brał moje proty
Ultrasmrud mi nic NIE daje to nie wiem po co piszesz że ja jego majątek czy mam. MOŻE ma inne konto i tam se ukrywa majątek
Jestem na nie Podanie nieczytelne
ja tam nie widze zadnej aury
gadasz ze latanie po calym endzie to lagi ??
pisałem te podanie około 2 godzin
1. Nick w grze: PolishDevil 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: __reZigiusz__ 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data:...
Imię: Przemek Gwadera. Dokładny nick w grze: PolishDevil. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:...
1. Nick w grze: PolishDevil 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Fokos 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 04/01/2016...
1. Nick w grze: PolishDevil 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: deevee1982 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data:...
Ja nie moge co za dziecko haha :D byłem wtedy na servie i zNormal tylko sobie zartował
1. Nick w grze: PolishDevil 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: copola188 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data:...
nie bylo jej juz
1. Nick w grze: PolishDevil 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: 7331xTOJAx1337 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data:...