Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Dlatego podałem 4-5-6h :) 3-4h CODZIENNIE w dni szkolne (tak jak napisałeś)...nadal nie możliwe (pamiętaj to moja opinia) Pozdrawiam Daniel
Jestem na NIE 1. Wiem więcej o Twojej rodzinie niż o Tobie 2. Dawny ban 3. Byleś VICE-ADMINEM (dość wysoko) i "twój" serwer upadł... albo coś...
Zanim dam swoją ocenę mam 2 pytania: 1. Czemu wiem po Twoim podaniu więcej o twojej rodzinie niż o tobie? 2. Mówisz że byleś modem na innym...
Niestety na NIE Powody: -wiek (jak dla mnie min. to 16) -nie wiesz jeszcze jak radzić sobie z hejtem gimbowników Pozdrawiam Daniel
BARDZO NA TAK nawet nie wiecie jak bardzo wkurza jak ktoś spamuje "komendy... Pozdrawiam Daniel
Kolejny, powody u Pata mówisz? 1 czyli reklama dawno usunięty a 2 czyli staż nadrabiam doświadczeniem z innych serwerów . Coś pominęłem?
Jeśli to jest dla ciebie nieczytelne to chyba Wertera nie czytałeś :D Jak chcesz to mogę dal Ciebie spróbować napisać podanie 13 zgloskowcem :3...
Patrząc co po niektórych widzę jakieś naczynia połączone zamiast własnego zdania ;) Nie sadzę ze staż serwerowy był jakoś bardzo ważny..Jeśli 3...
Tak jest kapitanie! Melduje wykonanie rozkazu! Komunistyczny przekaz został ocenzurowany!
EJ EJ EJ czy nekrolog jest reklamą? (w pewnym sensie tak no ale...) oby dwa wymienione serwery juz nie istnieją :)
Dokładny nick w grze: daniel1040 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: granie około 3h dziennie żeby sie nie wypalić, za to na ts lubię siedzieć...