Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
nieee, ja własnie bym dał 25% gracze a moby 2%
mam wrażenie ze serwer działa normalnie do pewnej godziny a potem przestaje, ponieważ już 3 raz udało mi się wejść rano a popołudniu już nie
Update: Znowu nie działa :) [hr] To juz sa chyba jakies zarty, rano działał normalnie i teraz znowu cos sie dzieje [hr] To jest chyba coś nie tak...
7:49 Mi serwer działa normalnie :D
ja moge wziasc nawet buciki, bo sa mi potrzebne do chodzenia i nie bede sie w nich klepac
Ja chętnię kupie głębionwy wędrowiec
Złota łopata za odkop dla pana wyżej :)
Bez Zmian
Wyniki:
nie no będzie dzialac poprawnie ale ktoś musi się zając jego naprawą :/ Tak tylko mówie że to już 4 dzień kiedy serwer nie działa normalnie, a...
Update Znowu nie działa
gdzie cie obraziłem?
o boże co za dzieci... wpisujesz /seen reconnect i pojawia ci się informacja kiedy się ostatnio gracz o danym nicku sie logował.
Proponuje dodanie tego pluginu do dyspozycji graczy lub SuperVipów ^^ Jest nawet na wersje 1.8 http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/seen/...
Teraz jest jeszcze gorzej :/
Prędzej wynajdą lekarstwo na raka, niż on coś zmieni
Eh to juz jest męczące, codziennie jakieś problemy, nie ma dnia zeby CraftApple działa normalnie
Nie..
dodatkowo nie wyświetla mi się ikonka serwera na liście.
Połowa graczy serwera może normalnie wejść na serwer a druga połowa graczy dostaje takich laggów w lobby że wpadają pod mape, zaczynają latać,...