Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Nick w grze: marcin58 Nick oskarżonego/oskarżonych: glut_na_kardce Serwer (np. survival/creative): Lobby Przybliżona data: 2015-06-03...
Witam to zabawa jak zgineło 1000 królików Zasady: -Piszemy numerek królika -Piszemy jak się zabił Ja zacznę 1.Usłyszał głos Justina Bibera
Witajcie tu jest tak zwane q&a pewnie o czymś takim słyszeliście po prostu zadawajcie do mnie pytania a ja wam by morze odpowiem Pamiętajcie...
Witam jestem marcin58 a to już moje 2 podanie mam nadzieje że brat mi jego nie spapra jak wcześniej -_- Dokładny nick w grze: marcin58 Ile...
Wczoraj czyli dokładnie 25.04.2015 miałem urodziny obczajcie co dostałem ;) Słuchawki koloru białego marki sony , 2 piłki, procę oraz karty...
AaLDokładny nick w grze:marcin58 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: od 4 do 6 godzin dziennie Ile masz lat: Mam jakieś 14-15 lat Na jakim...
Witam jestem Marcin i mam dla was złą wiadomość otóż dostałem z jakiegoś powodu gorączki więc nie będ58ę mógł zbyt często grać na moim ulubionym...
Ten dział tak stoi a ja w nim nic nie robię ? Dlatego muwię wam. \/ YOOLO
Witam w zabawie czyj to skin ????? [attachment=459][attachment=459] A o to pierwszy skin pomocnika: -Nie ma ust -Ma czapkę -Ma...
Co lubisz a czego nie lubisz ? O to jest pytanie :D. Pierwsze 2 wiadomości to: Czy lubisz placki? Czy lubisz gdy ktoś woła na cb np: Karolku...