Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Słowa Three: Flu na hub'ie nie jest karany.
Prośba bez wzoru nie będzie rozpatrywana. Tu masz wzór: 1.Nick z gry: 2.Data otrzymania bana: 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:...
Elo Here, mam takie pytanie czy jak napisałem podanie i ktoś z administracji napisze mi: Powodzenia za miesiąc, to czy mogę je skopiować i...
(278) Przez Galluska, który robił potki w SDH 279. Zabił się i nikt nie przyszedł na pogrzeb (a wszyscy go lubili), zdechł, bo na arenie zabił...
Witej Julia! To teraz Gallusek ocenia :D : +Widuję Cię na serwerze. +Ogólnie to podanie jest OK +Jesteś miła Teraz zUo [/color]-Nie...
Omlety (fuu) Jajko
Drewno? Pupa :D
Elo Here, natchnęła mnje taka chęć napisania proppzycji, więc się z wami podzielę, a mianowicie dodanie do sklepu www (craftapple.pl/sklep) Elytra...
Dzisiaj, pewien gosciu się pytał czy dostanie range yt, ale infi oczywiście mu odpowiedział, że zamiast yt jest premium na 30 dni Od 1000+...
Raper, że zazdrości napisałem twojemu ironkowi bracikowi ;) Wgl. Nerwy mam opanowane w tym miesiącu nie przeklinałem/oszukiwałem itp. :*<kocham><3
A więc żegnaj :( Nie tak do końca, bo mieszkam niedaleko Ciebie :D Więc mogę Cię zawsze spotkać! Tylko trochę szkoda, bo nie w minecraftcie,...
Na NIe, dlaczego? Nie postarałaś się, podanie zrobione (nawet nie powiem) nigdy cię nie widziałem Jakie uprawnienia... Ależ się wysyliłaś,...
(268) Miał internet z cyfrowego polsatu i zmienił IP (robiłem tak na innym serwie 1.7) 269 Dostał bana za spam emotikonami
Urządzenie Lizak
Nie stać Cię. Chcę już nic :,D <mam_pomysl>
Skład Tablet
Zauważyłem pewnego buga z reputacją u ThreeEyedMaster ma 370 reputacji a pisze, że 364
264. Dostał efekt nudności i utopił się, myśląc, że jest w portalu do netheru
Związek Radziecki (ZSRR) Ściana
Nie^^ :D Czy grałeś kiedyś w WoTa? World of Tanks