Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Ja zrobię niedługo event z 40 setów 4/3 i 25 stack koxów, bo i tak tu nie gram. :D
Co w tym dziwnego, że bił koxem?? Ja często biję koxem.
Lol? Przecież on normalnie hełm założył Bartoszq nacisnął 2 i zmienił się slot na hełm i prawy przycisk myszki. Co w tym dziwnego?? To ułamek...
Pewnie crash serwera i nie ma kto go teraz zrestartować.
Zmień hasło komendą /changepassword starehasło nowehasło
Wszystko działa, dzięki wielkie. :)
Nie pamiętam nicku, bo to było dosyć dawno, ale coś w stylu "Jebnąć ci DDosa?" Wbiłem na jakiś pokój, powiedziałem słowo i poleciał permik za...
1.Nick z gry: AshuIndra 2.Data otrzymania bana: - 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: You are banned permanently. Reason: "Wulgarny nick."...
Najwidoczniej nie masz zmiennego IP. Musisz poczekać do jutro, aż twoja sesja wygaśnie i wtedy się zaloguj.
Wystarczy wymusić nową sesję, czyli wymusić wpisanie komendy login hasło. Najlepiej zrestartować router tak, aby IP się zmieniło i wtedy będzie...
jestem na tak. Nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, a to, że miał kiedyś rangę to powinien być plus, a nie minus. ;)
O gościu, teraz to na prawdę pokazałeś kim jesteś. ;D
Spoko spoko, żegnamy środkowym palcem.
15 latek wyjeżdża do mnie "chlopczyku". Chodź na tsa. ;D Każdy z Ciebie beke ciśnie na tsie, że odpalasz się na 100 multikontach. Taka moja rada:...
Dodam, że po tym jak mówiłem mu, że mam nagrane to on wszedł na kolejnym nicku "Avenagor" i znowu zaczął cheatować. Trzeba coś z tym zrobić, bo...
1. Nick w grze: AshuIndra 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Mychaty 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 28.09.2015,...
^ Polecam zapoznać się z modami do minecrafta. :) Takie coś jest już od minecrafta 1.7.x. :) Coś podobnego do BetterPVPModa, ArmorHUD itd. Takie...
1. Nick w grze: 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: MrMycha 3. Serwer: (np. survival/creative): survival 4. Przybliżona data: 20:00, 25.09.2015r....
Teraz widzicie moją aurę.... hahah :D Bremso też ładnie klepie. ;)
Pojedynek największych cheaterów z serwera. :D https://youtu.be/CzwdCM3qKbM