Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Hihihihii
Astar, spiskuje!
Byłem na tak w podaniu stolen, ale Ty to jesteś tak wielki laczek, że bym Cię nie przyjmował.
On jest nieogarnięty, nie nadaje się na pomocnika
Ten Twój też :P
Ja tęsknię za moim adminem stolen, to ona zawsze mną manipulowała i dzięki niej było dużo banów! Where are you stolen!?!?
Szkoda, na Creative grałem właśnie najczęściej, teraz mało przebywam na minecraft.
Kornel ma racje, jeżeli chcesz grać to masz obowiązek przeczytać regulamin.
Dodam tylko, że nie przeczytał tego regulamin do czasu podania na Ts3, hymm, może dzisiaj przeczytał?
Jestem na nie, bo indiana jest na tak
"Do napisania tej skargi zmotywował mnie Puma_Poland, prawy i uczciwy moderator, który nie patrzy, gdzie jest koryto władzy." Śmiechłem
Wzór się zmienił, ale czy to coś zmienia w starej administracji? Czy jak składasz CV do pracy i nagle po roku coś zmieniłaś, zmieniasz pracę albo...
Pffff hahahahahahhahahahahahahahhhahahha 300zł i masz...
http://deluxury.pl/telefon-samsung-i9505-galaxy-s4-16gb-lte-black-edition/3224 Jedyne co znalazłem :PPP A jak Ci się nie podoba to weź to <3...
Ja z kolei polecam program CCleaner, usuwa niepotrzebne pliki systemowe, tylko trzeba zaznaczyć w okienkach fajeczki :P
Dysk przestrzenny? Co ty piszesz, wystarczy tania i zwykła baza danych.
Chodzi mi o to: Kurde nie długo za zbyt szybkie stawianie klocków bedzie wywalać... Nie dość ze ciągle wywala przez ,, najlepszej jakości...
Tak, na początek czepia się teamspeaka i "kickaniem go bez powodu" to teraz czepia się serwera rzucając w niego obelgami.
Zmieniam karę z banicji permanentnej na tymczasową - 7 dni. To tyle co mogę zrobić, były na Ciebie skargi, jednakże bez konkretnych powodów,...
Ostatnia osoba z podanym powodem to Marcin7. Odbanowałem to konto, spróbuj wejść. [attachment=661] Tak tylko na przyszłość, słowa "bo to było...