Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
No hej :) Tak jakoś weszłam na to forum, choć w grze już mnie nie zobaczycie (przynajmniej w najbliższym czasie) no ale szukałam innego serwera, i...
No to pa, żegnam wszystkich z serwera CraftApple. Bardzo miło mi się z wami grało i pisało na chacie. Jest jedna osoba której chcę bardzo...
No więc. Chcę szybko odpowiedzieć na kilka pytań. Po 1: Nie przebywam na forum, bo moja sieć ma zablokowaną tą stronę (wiele z was może uważać...
Imię: Adela Dokładny nick w grze: adeluna7 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam ok....
No cześć, witajcie. Chcę wam zaprezentować mój pomysł - robię skiny do minecraft. Wystarczy, że pod postem skopiujecie wzór i dopiszecie do niego...
No cześć, witajcie Mam małe pytanie dotyczące promocji na serwerze. W tym dniu jest przerwa techniczna, ale jest także promocja na Vipa i...
Witam, w tym wątku chciałabym zaprezentować wam mój pomysł dotyczący niektórych postów na forum Mianowicie chodzi o to, żeby np. Co tydzień...
1. Nick w grze: adeluna7 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: XXXMLGSWEGGERXXX 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 01.06.2016 5. Opis...
Witajcie :D Dzisiaj jakoś naszła mnie ochota, aby zbudować domek. Niestety ja go nie użyję, bo mam już własny. Dom znajduje się na wysokiej górze,...
No witam :D W tym wątku chciałabym zaproponować, aby na spawnie na serwerze creative dodano różne tajemne pokoje. W pokojach mogłyby znajdować...
No hej ;) dzisiaj wpadłam na pomysł, aby do wzoru podania dodano dwa pytania: - Czy kiedyś złożyłeś skargę na forum? - Czy jakiś twój wątek...
Kied oglądałam Hydepark (tia, znowu) to zobaczyłam zabawę w odliczanie, ale.wątek był szybko zamknięty, tamtego czasu posty z Hydeparku się...
No hej ;) kiedy tak sobie przeglądałam Hydepark, moją uwagę przyjął wątek, gdzie można było napisać jakiś smak i reakcję. No więc myślę, ze fajne...
Imię: Adela Dokładny nick w grze: adeluna7 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie w grze...
No witajcie :) W tym poście chciałabym zaproponować dodanie punktu do skargi pt. Dlaczego osoba powinna zostać zbanowana? Lub coś w ten...
No elo ;) może zauważyliście, że niektóre moje posty są "zdublowane" nie jest to moja wina, ponieważ jest to jakiś błąd. Od razu z góry...
No witam :) To jest moje 3 (i ostatnie) podanie na pomocnika na serwerze :) mam nadzieję że mi się powiedzie, pozdrawiam ~adeluna7 Imię:...
No witajcie :) Jestem na CA już jakiś czas, ale jeszcze się pnie przywitałam xD. No to siemanko :) Jak się nazywasz? Ada / Adela Jak masz...
Witam, z tej strony adeluna Jak wiecie, od kiedy jestem na CA napisałam dwa podania. Żadne nie zostało...
Witam, z tej strony adeluna Jak wiecie, od kiedy jestem na CA napisałam dwa podania. Żadne nie zostało zaakceptowane. Dobra,...